Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Τα γυρίζει η ΟΝΝΕΔ για τον “Βασιλάκη” μετά το σάλο – Λέει, τώρα, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται σκληρά

Μέτα το σάλο που προκάλεσε το βίντεο της ΟΝΝΕΔ με τους… Βασιλάκηδες του Δημοσίου που αρνούνται πεισματικά να αποδεχθούν την αξιολόγηση, αλλά και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν
τόσο από πλευράς ΑΔΕΔΥ όσο και από τη ΔΑΚΕ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η νεολαία της ΝΔ αναγκάστηκε σε… οπισθοχώρηση βγάζοντας ανακοίνωση για να δώσει τέλος στους ψιθύρους.

“Γαλάζιος εμφύλιος”
Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο βίντεο προκλήθηκε «γαλάζιος εμφύλιος» αφού δεκάδες στελέχη από την συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία αντέδρασαν καθώς θεωρούν ότι θίγει την εικόνα των δημοσίων υπαλλήλων με το στερεότυπο της πεπατημένης αντίληψης των «αραχτών» που δεν δουλεύουν. Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε πως έκαναν διαβήματα με τα οποία ζήτησαν την απόσυρση του τηλεοπτικού σποτ προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αντιδράσουν δημόσια…

Η ανακοίνωση – απάντηση της ΟΝΝΕΔ
Όπως είπαμε η νεολαία της ΝΔ, προσπαθώντας να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα και αντιλαμβανόμενη ότι τελικά… κάνει ζημιά στο κόμμα, εξέδωσε την παρακάτω διευκρινιστική ανακοίνωση:
“Η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοσίων Υπαλλήλων, εργάζονται σκληρά, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον πολίτη καθημερινά.
Ωστόσο, όπως γνωρίζουν όλοι, υπάρχουν και οι…«Βασιλάκηδες». Είναι αυτοί που αρνούνται πεισματικά να αποδεχθούν την αξιολόγηση στο δημόσιο όπως συμβαίνει σε όλα τα κράτη του κόσμου, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αυτοί που έχουν τη συγκεκριμένη νοοτροπία που αναδεικνύεται μέσα από το σποτάκι. Είναι όλοι εκείνοι που κουνούσαν και κουνάνε το δάχτυλο ακόμα και στους ίδιους τους  Δημοσίους Υπαλλήλους και με τη συμπεριφορά τους δημιούργησαν την κακή φήμη και έβγαλαν το κακό όνομα σε ολόκληρο τον κλάδο. Δυστυχώς, υπάρχουν και αυτοί στο Δημόσιο και σε αυτούς αναφερόταν το σποτάκι.
Όλοι αυτοί οι «Βασιλάκηδες» επέδειξαν μεγάλη ευαισθησία για το σποτάκι μας που αναφέρεται στην αξιολόγηση στο δημόσιο. Ευαισθησία όμως που δεν είδε κανείς, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε την κατάργηση του ΑΣΕΠ θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη δημιουργία ενός κομματικού κράτους όπου θα κυριαρχεί το βύσμα, το ρουσφέτι και το βόλεμα.
Η γενιά μας έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει την Ελλάδα να γυρίσει 34 χρόνια πίσω”.
Το επίμαχο προεκλογικό σποτ: