Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Θέλουμε τον Λεβέντη στη Βουλή!

Βλέπουμε εδώ και μέρες πολύ κόσμο που ζητάει συγχώρεση από τον Βασίλη Λεβέντη διότι τόσα χρόνια τον θεωρούσαν τρελό και γραφικό, ενώ αυτός αγωνιζόταν να μας
αφυπνίσει για το κακό που ερχόταν για την χώρα. Μεταφέρουμε τα σχόλια του κόσμου στον κ.Λεβέντη ο οποίος ακολουθεί εξαντλητικούς ρυθμούς προεκλογικής εκστρατείας, λόγο του ότι δεν τον προβάλλουν τα ΜΜΕ. Ο πρόεδρος παίρνει κουράγιο, αλλά πιστέψτε μας, το πραγματικό κουράγιο θα του το δώσουμε Κυριακή βράδυ αν τον βάλουμε στην βουλή. Τότε θα μπορέσει να κάνει πράξη όσα λέει! Τότε θα μπορέσει να εκπληρώσει την υπόσχεσή του. Για να γίνει αυτό πρέπει ως τότε να δράσουμε εμείς!Έχουμε 3 μέρες ακόμα!


Ο Γιώργος Μητσικώστας είναι λεβέντης! Εσύ;
Έπειτα από 20 + χρόνια σάτιρα στον Βασίλη Λεβέντη, ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του προφίλ του “γραφικού” αναγνωρίζει τις ευθύνες του και στέλνει μήνυμα στους Έλληνες!



Παρακολουθήστε ολόκληρη την διακαναλική συνέντευξη του Β. Λεβέντη 
      
Πιστεύουμε πως ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο μόνος πολιτικός που αξίζει να βρεθεί μέσα στην επόμενη βουλή. O σκοπός που αποστέλλεται αυτό το newsletter είναι για να δείξουμε ότι οι άνθρωποι που θέλουν τον Βασίλη Λεβέντη στη Bουλή δεν είναι όσοι δείχνουν τα κανάλια, αλλά όλοι εμείς που με δική μας πρωτοβουλία θέλουμε να ενισχύσουμε τον αγώνα του Βασίλη Λεβέντη.