Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους όπως από την Περιφέρεια Αττικής.Εμείς στην Πιερία?

Στήν κάλυψη τών εξόδων επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά που έγινε διακοπή λόγω οφειλών  που δεν έχουν διακανονισθεί, προχωρά μέ βάση προεκλογική δέσμευσή της
η Περιφέρεια Αττικής
Τό πρόγραμμα που ξεκινά την περίοδο των Χριστουγέννων προβλέπει τήν κάλυψη τών δαπανών επανασύνδεσης  του ρεύματος στα νοικοκυριά όπου έγινε διακοπή και δοκίμασαν αυτήν τήν μεσαιωνική βαρβαρότητα  λόγω  αντικειμενικής αδυναμίας πληρωμής τών εξωφρενικά  φουσκωμένων λογαριασμών με τήν προσθήκη του ΕΕΤΗΔΕ...
ΝΤΡΟΠΗ εν ετει 2014 να υπάρχουν άνθρωποι υποτίθεται πολίτες ΕΕ  χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα να κινδυνεύουν στήν υγείας τους να έχουν κρυοπαγήσει και η ΤΑ  α και β βαθμού στήν Πιερία να εξαντλεί τήν ανθρωπιστική της ευαισθησία μέ τό άναμμα μόνον του χριστουγεννιάτικου δένδρου και τις προχριστουγεννιάτικες φιέστες.
Πού είναι οι Υπηρεσίες δημόσιας υγείας κοινωνικής μέριμνας και  κοινωνικής αλληλεγγύης, γιατί να μήν καθορισθεί ένα ελάχιστο ποσόν στόν αναθεωρημένο προΰπολογισμό σας της τάξεως λχ τών 300€  κσι εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις να χορηγείται σε αδύναμους πολίτες λόγω εξαιρετικών συνθηκών?
Με τι ασχολείσθε άραγε  σπουδαιότερο στο Δημαρχιακό Μέγαρο,  τόσοι  στρογγυλοκαθισμένοι   εκλεγμένοι και μισθωτοί αλλά και  εντεταλμένοι  σύμβουλοι παγερά αδιάφοροι για ότι συμβαίνει γύρω σας και στην ΠΕ Πιερίας?
Έχετε αντιληφθεί ότι η σκληρή λιτότητα και η υπέρμετρη και άδικη ληστρική  φορολόγηση σε συνδυασμό μέ τήν ανεργία έχει γονατίσει τους πολίτες?
Γιατί δεν αναλαμβάνετε μια ανάλογη πρωτοβουλία  ανθρωπιάς σε τούτες τίς δύσκολες ημέρες που περιμένουμε τήν γέννηση του θεανθρώπου να έχουν φώς και να ζεσταθούν  τέτοιες ημέρες παγετού οι οικογένειες ανέργων η αρρώστων, που είναι η κοινωνική ευαισθησία σας?
ΓΙΑΤΙ δεν ορίζετε έναν υπάλληλό σας να καταγράψει σε συνεργασία με τήν ΔΕΗ ΑΕ όσους συμπολίτες μας  δέν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, το βασικό έννομο αγαθό για οποιονδήποτε λόγο?
Σας απευθύνω λοιπόν δημόσια  έκκληση να ενδιαφερθείτε  ΑΜΕΣΑ ώστε να βοηθηθούν έμπρακτα  όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη  και δεν έχουν το θάρρος από αξιοπρέπεια να το ζητήσουν είναι ζήτημα πολιτισμού και ουμανισμού.
Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ.δικηγόρος.