Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Στοχευμένοι έλεγχοι σε έξι νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας για την καταπολέμηση της διάδοσης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο συνολικά 7 άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, διενεργούνται καθημερινά στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση της διάδοσης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν χθες (03.11.2014) συνολικά 7 άτομα.
Συγκεκριμένα:
  • Στις 03.11.2014 το απόγευμα, στη Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 21 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης το οποίο απέρριψαν στο έδαφος. Επιπλέον, στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης, καθώς και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
  • Στις 03.11.2014 το πρωί, στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 39, 16 και 18 ετών, διότι κατείχαν από κοινού μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 7,5 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
  • Στις 03.11.2014 το πρωί, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, συνελήφθη ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία, εκ των οποίων το ένα αλλοιωμένο.
  • Στις 03.11.2014 το πρωί, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,9 γραμμαρίων και ένας ξύλινος σπαστήρας κάνναβης.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.