Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΕΝΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ

Στην http://lofos.info/pythas/alloi.html παρουσιάζω όλους όσους έχουν καταθέσει γραπτή πρόταση για το ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ .

Επειδή η παρακμή της κοινωνίας μας είναι ραγδαία , εξ ίσου ταχεία θα πρέπει να είναι και η Δαρβινική Επιλογή που θα αναδείξει τις ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ που θα μας βγάλουν απο την παρακμή και θα μας οδηγήσουν σε νέα άνοδο .
Καλώ λοιπόν όλους αυτούς τους διανοητές ( και όποιους άλλους δεν τους γνωρίζω ακόμη ) να κατέβουμε σε μια "αρένα" όπου οι ιδέες μας θα δώσουν έναν αγώνα "μέχρι θανάτου" ώστε να αναδειχθεί η κυρίαρχη ΝΕΑ ΙΔΕΑ που θα πυροδοτήσει την ανάκαμψη . Οι κοινωνίες γηράσκουν όταν γηράσκουν οι ιδέες τους .
Για να μην χαθούμε στο πλήθος των ιδεών προτείνω να επικεντρωθούμε ( και να γράψουμε ) στην μητέρα όλων των ιδεών : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ;
Αν απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα , έχουμε απαντήσει σε όλα .
Ήδη έχω καταθέσει τις απόψεις μου επι του θέματος στην
http://lofos.info/pythas/tie-filosof.html ( με πολύ πρόσφατες προσθήκες ) .

Η συζήτηση μπορεί να διεξαχθεί και  στην  σελίδα  μου  στο  FACEBOOK  ( ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  ΠΥΘΑΓΟΡΙΔΗΣ ) και στο ιστότοπο του Ιάσονα Σχίζα  ( Βουλευτήριο / Πολιτική / ΑΡΕΝΑ ΤΩΝ  ΙΔΕΩΝ ) .

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ