Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ…

Η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, μέγας πρεσβευτής της Πιερίας ανά την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα
τόσο μεγάλο γεγονός, που αφορούσε την προβολή του Ολύμπου και κατ’ επέκταση της Πιερίας.

Αποτελούμενη  ως επί το πλείστον από παιδιά της παρολύμπιας περιοχής, είχε κάθε λόγο να συμμετέχει στην συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο «Poseidon Pallas» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να αποδώσει τραγούδια που αναφέρονται στον Όλυμπο, την Πιερία και τη Μακεδονία.

Μοναδική ήταν η στιγμή όταν ο μαέστρος Νίκος Πατρής, κάλεσε επί σκηνής την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση ως πρέσβειρα προβολής του Ολύμπου, να τραγουδήσει με την Ορχήστρα Νέων Δίου.

 Η σπουδαία ερμηνεύτρια, με καταγωγή ως γνωστό από την Πιερία, ανταποκρίθηκε με χαρά και ζήτησε να τραγουδήσουν όλοι μαζί, δύο γνωστά τραγούδια, δύο σπουδαίων δημιουργών που δυστυχώς έφυγαν νωρίς. Το «Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ» του Νίκου Παπάζογλου και «Το λάθος» του Αντώνη Βαρδή.

 Και βέβαια το κοινό ανταποκρίθηκε, ενώ στο τέλος αποθέωσε τη Μελίνα, τα παιδιά της ορχήστρας,  το μαέστρο, καθώς και την άλλη δική μας σπουδαία ερμηνεύτρια Φιλιώ Σέρβου.

 Ήταν πράγματι το καλύτερο κλείσιμο που θα μπορούσαν να φανταστούν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.