Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας σας ενημερώνουμε ότι οι δικαιούχοι του Μέτρου 214, Δράσης 2.3Β «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαροτεύτλων» μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά
δήλωση εφαρμογής για τα έτη 2012 και 2013 και Ετήσιο Σχέδιο Περιβαλλοντικής διαχείρισης (ΕΣΠΔ) για τα έτη 2013 και 2014 στην ηλεκτρονική δ/νση https://sugar.dikaiomata.gr/Sugar/. μέχρι τις 28-01-2015. Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση και την υποβολή των δηλώσεων εφαρμογής και των ΕΣΠΔ περιγράφονται στο «Εγχειρίδιο Χρήσης» που είναι διαθέσιμο στους χρήστες στην παραπάνω ηλεκτρονική δ/νση. Μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή οι δηλώσεις εφαρμογής και τα ΕΣΠΔ θα πρέπει να εκτυπώνονται και αφού υπογραφούν από τον δικαιούχο θα πρέπει να υποβάλλονται στις κατά τόπους ΔΑΟΚ σε έντυπη μορφή μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο (ΑΔΑ: ΩΑΑ046ΨΧΞΧΖ-ΜΟΛ).
Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι για την είσοδο στην  εφαρμογή απαιτείται όνομα και κωδικός (συνθηματικό) χρήστη. Όσοι παραγωγοί έχουν ξεχάσει τα στοιχεία αυτά, θα πρέπει να απευθύνονται στις αντίστοιχες Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ μαζί με την ταυτότητα τους ή σε περίπτωση εκπροσώπησης με την εξουσιοδότηση από το δικαιούχο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, και ένα έγκυρο e-mail επικοινωνίας. Τα σχετικά έντυπα (αίτηση για την αλλαγή του συνθηματικού και η σχετική φόρμα) μπορείτε να τα εκτυπώσετε από το συνημμένο αρχείο. Τέλος  όσοι παραγωγοί δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (μαζί με το όνομα και το κωδικό χρήστη) στην Υπηρεσία μας προκειμένου να υποβάλουν την Δ.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351351257 (Θεοδωρίδου Σοφία).


Η Προϊσταμένη της Δ/νσης






 




           ΑΙΤΗΣΗ


ΕΠΩΝΥΜΟ:
..............................................
ΌΝΟΜΑ:
..............................................
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:
..............................................
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
.............................................
Α.Φ.Μ.:
............................................
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
.............................................





ΚΑΤΕΡΙΝΗ
..............................






ΠΡΟΣ
Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ



ΘΕΜΑ:  ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟΥ

      Σας καταθέτω τη φόρμα αλλαγής συνθηματικού χρήστη, προκειμένου να υποβάλλω ηλεκτρονικά τη δήλωση εφαρμογής για το Μέτρο 214, Δράση 2.3Β «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων».  


ΣΥΝ.: Φόρμα αλλαγής συνθηματικού.








   Ο/Η Αιτών/ούσα