Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για όσους αναγνώστες έχουν καταγωγή από την Πόλη!

Ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά!
Το constantinoupoli.com μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής και με κίνητρο την τεράστια απήχηση των αναγνωστών μας, εσάς δηλαδή, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά. Έπειτα από δεκάδες μηνύματα που μας
στέλνετε στο faceboοk και στο e-mail μας, πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε όσους πιο πολλούς Πολίτες και Πολίτισσες μπορούμε και να κάνουμε ένα κατάλογο – λίστα όπου θα τοποθετούνται άτομα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (π.χ Πολίτες που κατάγονται από τις ίδιες περιοχές ή άτομα που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο).
1978598_490262434448532_2625689488326108190_o
Ποιοι είναι οι Στόχοι της προσπάθειας αυτής;
 1) Πιθανή εύρεση φίλων, γειτόνων και γνωστών προσώπων από το παρελθόν.
Ποτέ μην λες ποτέ. Πολίτες που έφυγαν για Αμερική, Αυστραλία και Ελλάδα άφησαν πίσω αγαπημένα πρόσωπα που έχουν ακόμα χαραγμένα στις αναμνήσεις τους. Με τα τεράστια πλεονεκτήματα και τη δύναμη του ίντερνετ, υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν πάλι σε επαφή παλιοί φίλοι και συγγενείς που χώρισαν οι δρόμοι τους.

 2) Εντοπισμός παλιών φωτογραφιών από σχολεία, εκκλησίες, γειτονιές, σπίτια κ.λ.π
Και ποιος δεν θα ήθελα να βρει παλιές  φωτογραφίες από τα σχολικά του χρόνια στην Πόλη ή φωτογραφίες αγαπημένων του προσώπων που δεν είναι πια στη ζωή; Σε όσους αναγνώστες μας έχουμε έως τώρα στείλει σπάνιο φωτογραφικό υλικό με το οποίο συνδέονται άμεσα,μας αγγίζει η έντονη συγκίνηση που αισθάνονται. Στο ίντερνετ, κυκλοφορεί πλούσιο αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό και είναι καιρός να το συγκεντρώσουμε και να το ταξινομήσουμε ώστε να μπορέσετε και εσείς να δείτε φωτογραφίες από την παλιά σας γειτονιά, το σπίτι, το σχολείο και γενικά της αγαπημένης μας Πόλης.

 3) Δημιουργία  εκδηλώσεων με θέματα που αφορούν τους Κωνσταντινουπολίτες.
Στο άμεσο μέλλον, θα οργανώσουμε και τις πρώτες συναντήσεις Κωνσταντινουπολιτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με όμορφες μουσικές. Φυσικά δεν θα λείπει και η Πολίτικη κουζίνα. Μπορείτε παρακάτω λοιπόν όσοι επιθυμείτε να συμπληρώσετε το όνομα σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για σας στείλουμε πληροφορίες και προσκλήσεις.

4) Διοργάνωση ξεχωριστών εκδρομών στην Πόλη για λίγους και καλούς!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ