Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 / Απόλλων 1926 - Πιερικός 0-0

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αιγινιακός πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Αιγινιακός ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας πετυχαίνοντας το γκολ της λύτρωσης στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι από το 55’ και μετά έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαμπίνιο. Η αριθμητική ανισορροπία αποκαταστάθηκε στο 88’ όταν ο Κουλίδης αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους.
Το γκολ της νίκης σημειώθηκε από τον Ζούρκο στο 89’ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να της δώσει και τη νίκη.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος (57’ Μπάρος), Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Ναουτσέφσκι (60’ Πόποβιτς), Κουτσοσπύρος (75’ Γεωργίου), Καζάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσάμης, Γκουγκούδης (69’ Βουτσιάς, Νίκιτς, Μίχος, Μπουντούρης (84’ Υφαντής), Τζέκος, Ρόβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Στάμος (91’ Μαυρίας).

Απόλλων 1926 - Πιερικός 0-0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα και χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα 1926 με τον Πιερικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League για τον Βόρειο όμιλο.
Οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στην κατηγορία, μια και προερχόταν από ήττες στην πρεμιέρα του… μαραθωνίου. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μια και οι καλές φάσεις ήταν… μετρημένες στα δάχτυλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ελιομάρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Θωμάς Γράφας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτέν, Δήμου, Ακασού, Ολίσε (83' Καράμπελας), Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (71' Σουλίδης), Γκέσιος  (52' Β. Παπαδόπουλος).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Ντόικιτς, Κοντσίδης (72' Νικολίτσης), Λαμπάκης, Μάρκοβιτς, Σπάσιτς, Τσιάρας, Μυστακίδης (49' Κατσιαμήτας), Γιαννούλης, Ελιομάρ, Μανίκας (58' Αλεξίου).
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League