Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδρίασε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με κύριο θέμα την πλατιά εξόρμηση του κόμματος σε όλον το νομό για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
 Την Τετάρτη 24/9 συνεδρίασε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με κύριο θέμα την πλατιά
εξόρμηση του κόμματος σε όλον το νομό για την παρουσίαση του κυβερνητικού
προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. 
Αφού εκτιμήθηκε η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού με την συγκυβέρνηση σε πανικό, να καταφεύγει στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, αποφασίστηκε η άμεση και ολοκληρωμένη παρουσίαση των δεσμεύσεων και των αξόνων μέτρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Α.Τσιπρας στην ΔΕΘ, σε όλους τους κατοίκους, σε όλα τα νοικοκυριά του νομού ΠΙΕΡΙΑΣ. 
Το επόμενο διάστημα θα είναι διάστημα επαφών και συναντήσεων του κόμματος σε χωριά και στην πόλη, με κατοίκους, συλλογικότητες, σωματεία ώστε να εξειδικευτεί το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. 
Επίσης τονίστηκε η ανάγκη για νέους μαζικούς αγώνες ώστε η ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης να γίνει κάτω από το βάρος ενός λαϊκού κινήματος ανατροπής. 
Ταυτόχρονα το κόμμα καλεί φίλους και συναγωνιστές να μαζικοποιήσουν τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργήσουν εστίες αντίστασης στις δουλειές και τις γειτονιές τους. 

Τέλος απέναντι στην αποπροσανατολιστική και αυθαίρετη "υποψηφιολογία" επισημαίνουμε την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ στις καταστατικές και συνεδριακές του αποφάσεις και στην υπόθεση της ανατροπής συνολικά του πολιτικού προσωπικού και των πολιτικών που ψήφισαν και εφάρμοσαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν.


ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ