Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Κλεισθένεια 2014 Θεσσαλονίκη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δημοβούλιο Πολιτών
Οι εργασίες των “Κλεισθενείων2014” που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκαν και έκλεισαν με τις υπογραφές γέννησης της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”.

Η “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” που προέκυψε στη Θεσσαλονίκη, δεν αποτελεί μία ολοκληρωμένη συλλογική οντότητα, έτοιμη να απαιτήσει (και να πετύχει) την αποκατάσταση της Λαϊκής κυριαρχίας.
Αυτό θα γίνει όταν (και αν) προσέλθουν στο κάλεσμά της και όλες οι Δημοκρατικές / Πατριωτικές / ΑντιΜνημονιακές δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας, ώστε να συνδιαμορφώσουν, όλες μαζί, την τελική μορφή της συλλογικότητας.
Οι πολίτες που συσκέφθηκαν στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 20 & 21 Σεπτεμβρίου. (όλοι τους ενεργά και δοκιμασμένα μέλη Κινήσεων και Κινημάτων που συνηγορούν στη σύσταση “Μετώπου” εναντίον της τρέχουσας αιχμαλωσίας της Ελληνικής κοινωνίας σε εξωχώριες και ενδοχώριες δυνάμεις) κατέληξαν σε ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ που αποτελεί ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το οποίο ταυτόχρονα είναι και (το πλέον ριζοσπαστικό και ρεαλιστικό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ σύμφωνα με το οποίο ο Λαός θα αποκτήσει την (χαμένη σήμερα) κυριαρχία του επί του Κράτους του και της Χώρας του.
Κατά τη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, η ύπουλη απώλεια της λαϊκής κυριαρχίας, αποτελεί την ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΑ της καταστροφής που βιώνουμε, καθώς η διαχείριση της εθνικής Οικονομίας έχει παραδοθεί και ασκείται από ξένα χέρια, αντιθέτων συμφερόντων, προς αυτά της Ελληνικής κοινωνίας, με λογικό και αναμενόμενο αποτέλεσμα, τη βασανιστική πίεση του Έλληνα πολίτη.
Η “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” που προέκυψε στη Θεσσαλονίκη, δεν αποτελεί μία ολοκληρωμένη συλλογική οντότητα, έτοιμη να απαιτήσει (και να πετύχει) την αποκατάσταση της Λαϊκής κυριαρχίας.
Αυτό θα γίνει όταν (και αν) προσέλθουν στο κάλεσμά της και όλες οι Δημοκρατικές / Πατριωτικές / ΑντιΜνημονιακές δυνάμεις της κοινωνίας.
Η “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” είναι το πρώτο βήμα. Είναι, όμως πολύ σημαντικό, καθώς με την κατάθεση των ξεκάθαρων θέσεων του ψηφίσματός της, διευκολύνει την ολοκλήρωση του διαλόγου που έχει ανοίξει εδώ και τρία χρόνια για τη δημιουργία “Μετώπου”.
Το ότι, από σήμερα και στο εξής, η πρόσκληση προς κάθε (αντιστεκόμενη στην τραγική κατάσταση) συλλογικότητα ή πρόσωπο , δεν θα προέρχεται από μία άλλη από τις γνωστές συλλογικότητες ή πρόσωπα, αλλά από ένα σύνολο όλων αυτών, που ήδη συμφώνησε, διαφοροποιεί και την αναμενόμενη αποδοχή προσέλευσης των υπολοίπων.
Η Ιστορία στις μέρες μας τρέχει πολύ γρήγορα. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε τα ιστορικά γεγονότα του μέλλοντός μας και όχι απλώς να τα παρατηρούμε και να τα καταγράφουμε, πρέπει να δράσουμε. Τώρα. Μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής, θα είναι πολύ αργά.
____________________________
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε επίσης το ψήφισμα των Κλεισθενείων 2014 πατώντας ΕΔΩ!