Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Αποφυλακίστηκε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος - Απάντηση προς τα παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ - Στις 20:00 η πολιτική εκπομπή

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Αποφυλακίστηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, του οποίου την προσφυγή έκανε δεκτή το Συμβούλιο Εφετών, κατά την σημερινή αποφυλάκιση του προέβη στις εξής δηλώσεις:


"Το γεγονός της αποφυλάκισης μου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει λάβει τέλος. Η ανθελληνική συγκυβέρνηση συνεχίζει να κρατά έγκλειστους τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά βουλευτές και τον Αρχηγό του Κόμματος, κατόπιν ωμής παρέμβασης στους δικαστικούς κύκλους τους οποίους ελέγχει απόλυτα.

Ας αποτελέσει η αποφυλάκιση μου παράδειγμα προς μίμηση και για τους λοιπούς Συναγωνιστές μου, οι οποίοι, όπως εγώ έτσι κι αυτοί, είναι κατηγορούμενοι όχι για πράξεις, αλλά για Ιδέες. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος, για Πατρίδα, Εθνική Κυριαρχία και Λαϊκή Δικαιοσύνη!"

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν μετέδωσε την είδηση της αποφυλάκισης του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου, για να μην επηρεαστεί θετικά η κοινή γνώμη και να μην γίνει αντιληπτό στο πανελλήνιο ότι αυτή η άθλια πολιτική σκευωρία οδεύει προς την οριστική κατάρρευση της.

 
Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή



Απάντηση προς τα παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τσιράκι ούτε του Κόκκαλη, ούτε του Μελισσανίδη και δεν
εξυπηρετεί κανένα συμφέρον παρά μόνο τον ελληνικό λαό.

Στην περίπτωση του ξεπουλήματος του ΟΔΙΕ και της περιουσίας του, αφού πρώτα τον απαξίωσαν (πανάκριβα περιουσιακά στοιχεία...), τώρα επιχειρούν να τον ξεπουλήσουν είτε στον Κόκκαλη, είτε στον Μελισσανίδη είτε στον οποιονδήποτε. Σαφώς και είμαστε αντίθετοι στην εκποίηση οποιαδήποτε δημόσιας περιουσίας και ειδικότερα έναντι πινακίου φακής.

Το γεγονός ότι αναδεικνύουμε σκάνδαλα από όπου κι αν προέρχονται, αποδεικνύει πως δεν παίρνουμε το μέρος κανενός!

ΥΓ προς "Παραπολιτικά": Αναφορικά με την θέση της Χρυσής Αυγής για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ και την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, ενημερώνουμε πως είναι πάγια θέση του κόμματος ότι κάθε ιστορική ομάδα πρέπει να έχει το γήπεδο που της αρμόζει, ανεξαρτήτως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β΄ Αθηνών
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή 



Στις 20:00 η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον Ηλία Κασιδιάρη


Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης θα παρέμβει τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος που μόλις αποφυλακίστηκε και ο Ευάγγελος Καρακώστας.

Επικοινωνείτε μαζί μας:
- μέσω διαδικτύου στο email xawebtv@yahoo.gr
- μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-6985121
Τα μηνύματά σας θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Προσπαθούν να κόψουν τη φωνή μας και την επικοινωνία μας με τον ελληνικό λαό. Απαντάμε με το τελευταίο μέσο που παραμένει ελεύθερο, το διαδίκτυo.