Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο Σήφης ο κροκόδειλος δάγκωσε πινακίδα στο Ρέθυμνο!

Ξεκάθαρα ίχνη από τα σαγόνια του λεβεντοκροκόδειλου, εντοπίστηκαν σε ταμπέλα στο Ρέθυμνο, δικαιώνοντας όσους υποστηρίζουν ότι οι τρύπες στις κρητικές πινακίδες, δεν οφείλονται τελικά σε μπαλοθιές αλλά στους κροκόδειλους που κατοικούν από αιώνες στο νησί!



Όσοι πίστευαν ότι οι διάτρητες κρητικές πινακίδες είναι αποτέλεσμα πυροβολισμών των ντόπιων, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν. Τρύπες σε σχήμα κροκοδείλιας μασέλας, που βρέθηκαν σε πινακίδα του Ρεθύμνου, αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι πραγματικοί δράστες, είναι οι κροκόδειλοι του νησιού!
Τα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια του κροκοδειλοκυνηγητού, που έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες στον νομό Ρεθύμνου, χωρίς ακόμα επιτυχημένα αποτελέσματα. Εξάλλου, το γεγονός ότι το δάγκωμα βρέθηκε σε πινακίδα που δείχνει ότι τελειώνει το Ρέθυμνο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον ο κροκόδειλος αποφάσισε να επισκεφθεί και τις υπόλοιπες πόλεις του νησιού.
Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στην εθνική οδό που συνδέει το Ρέθυμνο με τα Χανιά, εντοπίστηκε υπόλειμμα μπάφου με ίχνη από δόντια κροκοδείλου στην τζιβάνα – πράγμα που αποδεικνύει ότι ο κροκόδειλος κάνει τουρισμό και θέλει να ανακαλύψει τα τοπικά προϊόντα.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
http://www.protagon.gr/