Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Γ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩΣΤΑ ΗΣΥΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
 Κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Πιερία το μέλος της ΠΓ του ΣYΡΙΖΑ, επικεφαλής του τμήματος Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής, συνοδευόμενο από το μέλος της ΚΕ και συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Ζήση
Ζάννα και μέλη της ΝΕ του κόμματος συναντήθηκε με την επιτροπή ενάντια στο ξεπούλημα του δάσους και των εγκαταστάσεων του ΨΝΠΟ στο ΤΑΙΠΕΔ καθώς και με κατοίκους της περιοχής σε Φωτεινά και Πέτρα.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και η επιτροπή αγώνα διαπίστωσαν από κοινού ότι στο νομό Πιερίας συντελείται ένα έγκλημα σε βάρος της περιουσίας του λαού της Πιερίας, καθώς εκποιείται αναλογικά το μεγαλύτερο ποσοστό εκτάσεων σε σύγκριση με άλλους νομούς. Εκτός από το δάσος εκποιούνται και άλλες εκτάσεις στο νομό μας, οι οποίες θα μπορούσανε να γίνουνε εργαλείο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότηση της χώρας. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας γίνονται βορά στο βωμό της εξυπηρέτησης του χρέους και η μεταβίβασή τους στο ΤΑΙΠΕΔ μόνο σε αυτό αποσκοπεί.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε σε κάθε ενέργεια στην βουλή και εκτός βουλής για την ακύρωση των σχεδίων ξεπουλήματος και στήριξης της επιτροπής αγώνα την οποία πρέπει να αγκαλιάσουν οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, οι νέοι του τόπου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει καμία από αυτές τις παραχωρήσεις και θα εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να τις ακυρώσει.
Η ιστορία αυτού του τόπου δεν πωλείται ούτε χαρίζεται. Ο πιερικός λαός δεν θα δεχθεί το έγκλημα που συντελείται σε βάρος των του νομού.

Γραφείο Τύπου Συριζα
ΠΙΕΡΙΑΣ