Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η συντριπτική πλειοψηφία των εκλογέων της Θεσσαλονίκης ψήφισε Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Ο Γιώργος Κόκκας, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Συνασπισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Συντονιστής του Ελληνικού Κινήματος
Άμεσης Δημοκρατίαςσυμμετέχει ως δικηγόρος Αθήνας στην 15μελή Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Άτυπου Δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ , που διεξήχθη στις 18.5.2014, με πολύ μεγάλη επιτυχία, έξω από όλα τα εκλογικά κέντρα -σχολεία των 11 Δήμων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Η διεξαγωγή αυτού του Δημοψηφίσματος νομιμοποιήθηκε με ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων.
«Είναι μία ιστορικής σημασίας ημέρα για την αυθεντική Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αφού δεκάδες Ευρωπαίοι παρατηρητές από πολλές χώρες συμμετείχαν στις διαδικασίες ελέγχου του Δημοψηφίσματος. Έχοντας την εκπροσώπηση και του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Direct-Democracy-Eurovision, του οποίου μέλος είναι το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Ε.Κ.Α.Δ.), ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε αυτό που πρώτο το Ε.Κ.Α.Δ. πρότεινε για άτυπο Δημοψήφισμα, ταυτόχρονα για τις προηγούμενες εκλογές του 2010 -www.dimopolis.gr- και επιβεβαιώνει τις δυνατότητες που μπορεί να έχει το Κίνημα στην Ευρωβουλή, το οποίο συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις επόμενες Ευρωεκλογές στον συνασπισμό Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο (Ε.Α.Μ.)».


H AΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Ιπποκράτους 125 - Αθήνα
Τηλ.: 210 3648300,   FAX:  210 3610882
************