Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δυσαρέσκεια υπάρχει στον Κολινδρό από τη συνολική απραξία των κατοίκων του στις δημοτικές εκλογές

Φίλος μας από αυτούς που λες ότι είναι κολλητοί σου,  ζήτησε να μεταφέρουμε το εξής για την απραξία που είχαμε ως Κολινδρός στο θέμα των δημοτικών εκλογών, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια πολλών κατοίκων του:

"Αν ζούσε ο μακαρίτης ο Καραμανλής θα τραβούσε μια μούντζα που τα καπνά θα τα μαζεύαμε υπό σκιάν..."!!!!

Αφού γράφουμε για Καραμανλή να συνδέσουμε  τη παραπάνω ατάκα με αυτό που μας μετέφερε σχεδόν ταυτοχρόνως ένας άλλος πολύ καλός μας φίλος, επίσης από τους κολλητούς μας:
-  Κάποτε ο συγχωρεμένος Κώστας Καραμανλής είχε πει ότι "ο Κολινδρός είναι και θα παραμείνει το κάστρο της ΝΔ...".

Συνδέοντας τις δύο αυτές ατάκες συμπεραίνουμε ότι:
πρώτον δεν γλιτώσαμε τη μούντζα και δεύτερον ότι τελικά ο Καραμανλής δεν είχε καθόλου μαντικές ικανότητες....

Πέρα όμως από ιστορικές δηλώσεις και ατάκες ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο?
Μετατοπίζεται με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία το βάρος της ευθύνης γι'αυτή την απραξία από τον έναν στον άλλον, δίχως δυστυχώς να υπάρχει καμιά σκέψη περί αυτοκριτικής.
Όποιος θεωρούσε τον εαυτό του ικανό να συμμετάσχει σε ένα προεκλογικό σχηματισμό με βάση κατοίκους του Κολινδρού ας το έπραττε.
Αν όχι, ας  πρότεινε κάποιον που θα θεωρούσε ο ίδιος ικανότερό του και άξιο να τον εκπροσωπήσει και να τον παρότρυνε να αγωνιστεί.
Αυτό πιστεύουμε ότι έπρεπε να κάνει κι όχι εκ των υστέρων να κάθεται  στα καφενεία και να κριτικάρει τους άλλους για το ότι δεν έκαναν κάτι για να κατεβάσει ο Κολινδρός δικό του υποψήφιο δήμαρχο, βγάζοντας τη δική του ουρά απέξω.
Έτσι δε κάνουμε τίποτα...