Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!! - Γράφει ο Δημήτρης Σιανίδης

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο κακό μπορεί να επιφέρει σε μια τοπική κοινωνία η αποχή μας από τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες αφορούν
αποκλειστικά και μόνο τον ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…..γνωρίζουμε όλοι σαφώς ότι το σκηνικό της οικονομικής κρίσης είναι πολύ δύσκολο για όλη την Ελλάδα και προς αγανάκτηση όλων μας, επιλέγουμε τον εύκολο δρόμο της αποχής.
Η ταπεινή μου άποψη είναι ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ…..είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να φέρει μια αξιοπρεπή διαβίωση στους πολίτες όλου του Δήμου.
Η δεύτερη φορά δίνετε, για να διορθώσουμε αυτό που πιστεύουμε πραγματικά μέσα μας, ότι είναι αυτό που θα μας δώσει την βοήθεια που χρειαζόμαστε μακριά από πολιτικά συμφέροντα, και οποιεσδήποτε άλλες συνομωσίες, που ως μοναδικό σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να πάρει την απόφαση, να ψηφίσει κάποιον που ακόμη και οι ίδιος το θεωρεί λάθος και που κάποια Δημοτικά Διαμερίσματα «το έχουν ξαναδεί το θεατράκι» και δεν τους ικανοποίησε το τέλος, δηλώνοντας οι ίδιοι  «ποτέ ξανά η ίδια κοροϊδία»
Οποία και αν είναι η απόφαση σας στο δεύτερο γύρο των εκλογών….να θυμάστε πως με την αποχή σας βγάζετε έναν Δήμαρχο που βαρέθηκε την καρέκλα που ήδη κάθετε και θα ήθελε να ξαναβρεθεί στην ήδη δοκιμασμένη στο παρελθόν…. και το εύλογο ερώτημα είναι ότι αφού είναι τόσο ικανός γιατί δεν τον ψηφίσατε και την προηγούμενη τετραετία που ήταν και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος?
Κανένας νέος πλέον, με τα 400 ευρώ που του επέβαλλαν ως βασικό μισθό, δεν μπορεί να δουλέψει μακριά από το Δήμο του και από το σπίτι του, λόγω των μεγάλων μεταφορικών εξόδων…..
Αυτό και μόνο, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να αυξήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις θέσεις εργασίας στον τόπο μας, αξιοποιώντας κάθε πρόγραμμα, κάθε ευκαιρία ανάπτυξης, που θα μπορούσε να φέρει θέσεις εργασίας,
«Δεν φοβόμαστε τίποτα πλέον γιατί τα έχουμε ζήσει όλα….το μόνο που μας τρομάζει είναι να μην φύγουν τα παιδία μας από κοντά μας» Αυτή είναι η φράση που άκουσα φεύγοντας, από μια οικογένεια με άνεργα μέλη, γιατί η μόνη βοήθεια που ακούνε τόσα χρόνια είναι η προεκλογική… (θα κρατήσω την ανωνυμία αυτών των ανθρώπων για ευνόητους λόγους). 
Όσοι από εσάς απέχατε από τις προηγούμενες εκλογές….ψηφίστε…..αν όχι για εσάς κάντε το για το μέλλον των παιδιών σας και την ανάπτυξη του τόπου που θα κρατήσει τα παιδιά σας μακριά από την οικονομική μετανάστευση.

-  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ.
- ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΙΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

- ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.