Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κομματική Οργάνωση Λιτοχώρου του ΚΚΕ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

           Η Κ.Ο. Λιτοχώρου χαιρετίζει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ, συμπορεύτηκαν μαζί του, στήριξαν το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ψήφισαν το συνδυασμό στο δήμο  Δίου-Ολύμπου και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συγκέντρωσε συνολικά στο δήμο 1300 ψήφους και ποσοστό 7,19%, αυξημένο σε σχέση με τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και ιδιαίτερα αυξημένο από το ποσοστό του ΚΚΕ σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012. Αντίστοιχα ήταν και τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών.
Καλούμε το λαό και όσους στήριξαν Λαϊκή Συσπείρωση να σταθούν στο β΄ γύρο με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του Eυρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους. Ούτε «ανεξάρτητοι» ούτε «υπερκομματικοί» είναι. Η καταδίκη της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να εκφραστεί με την καταψήφιση και των δύο υποψηφίων και ταυτόχρονα με την απόρριψη της λογικής του "μικρότερου κακού" που στο τέλος αποδεικνύεται είτε το ίδιο, είτε χειρότερο κακό. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.  Επιπρόσθετα ο λαός δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, την τρομοκρατία και λόγω εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί.
Καλούμε το λαό την επόμενη Κυριακή να ενισχύσει τη θετική τάση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Οι Ευρωεκλογές αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας. Είναι ώρα επιλογής και ευθύνης για όλους. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από την επιλογή του στον α’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είναι ανάγκη να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αντιπαλεύει καθημερινά όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των τοπικών και περιφερειακών οργάνων που την στηρίζουν. Όλες οι άλλες δυνάμεις πολεμούν, με κάθε μέσο, τη δυνατότητα ο λαός να επιλέξει το δρόμο που υπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που δίνει προοπτική να απαλλαγεί η χώρα και ο λαός από τα δεσμά της λυκοσυμμαχίας και όλο το χρέος, ανατρέποντας τους ιδιοκτήτες του συσσωρευμένου πλούτου.
Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», οι εκλεγμένοι στο δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό μέσα και έξω από αυτά  για την οργάνωση της πάλης του λαού ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται. Δεν δεχόμαστε το μαύρο μέλλον που μας έχουν ετοιμάσει, δεν δεχόμαστε μια ζωή βάσανο, δεν δεχόμαστε τα παιδιά μας να ζήσουν σαν σκλάβοι τον 21ο αιώνα. Οι αγώνες συνεχίζονται. Παλεύουμε για την ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος, για να επιστρέψει ο πλούτος στα χέρια των παραγωγών του.

Κομματική Οργάνωση Λιτοχώρου του ΚΚΕ