Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕΘΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου "Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"
Ξεκίνησαν χθες οι προεκλογικές ανοιχτές συγκεντρώσεις του Συνδυασμού Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Καζά με πρώτο σταθμό την Νέα Αγαθούπολη, την Μεθώνη και το Παλιό
Ελευθεροχώρι .
            Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Παναγιώτης Καζάς αναφέρθηκε εκτενώς στις προγραμματικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ για όλους τους τομείς ανάπτυξης του Δήμου εστιάζοντας στη Διοίκηση, στην Κοινωνική Προστασία, στην Παιδεία και στη διαχείριση της καθημερινότητας.
            Τόνισε ότι για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης θα δοθεί ειδική βαρύτητα στον τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα καθώς αποτελούν  την κύρια πηγή εισοδήματος των κατοίκων. 
Για την Νέα Αγαθούπολη: Ανάπλαση της εισόδου, καλλωπισμός και συνεχής συντήρηση του Σιντριβανιού καθώς είναι η πρώτη εικόνα που έχουν οι χιλιάδες επισκέπτες του υγροβιότοπου και των καταστημάτων Εστίασης της παραλίας. Διατήρηση και Ανάπτυξη του χώρου των ΚΑΠΗ. Προβολή του Υγροβιότοπου για μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών    
Για την Μεθώνη: Πρωταρχικό μέλημα θα είναι η ολοκλήρωση και η επέκταση του αποχετευτικού δικτύου, η συντήρηση των δημόσιων κτηρίων και χώρων όπως η Κοινότητα, το Πολιτιστικό Κέντρο, η Πλατεία, οι παιδικές χαρές και κυρίως η αναβάθμιση της παραλίας της Μεθώνης, με πεζοδρόμηση και φωτισμό. Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου τόσο με εναλλακτικές μορφές τουρισμού όσο και με την ανάδειξη και προβολή των Αρχαίων της Μεθώνης. Δραστηριοποίηση του  Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης  και τοποθέτηση Θεματικού Αντιδημάρχου.
Για το Παλιό Ελευθεροχώρι: Εγκατάσταση Νέας Γεώτρησης για να λυθεί το πρόβλημα του πόσιμου νερού. Αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, ίδρυση μικρής βιβλιοθήκης σε μια αίθουσα του Δημοτικού σχολείου, επέκταση του πολεοδομικού συγκροτήματος, διάβαση πεζών και τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στον κεντρικό δρόμο.   
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ τόνισε επίσης ότι  θα δεσμευτεί για μία κοινωνική πολιτική και ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας των ασθενέστερων, διαφάνεια, σεβασμό και αντιμετώπιση  στο πρόβλημα της ανεργίας.

Σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Παναγιώτης Καζάς θα μιλήσει στην Παλαιόστανη στις 9μμ.