Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σάκης Τόλιος: «Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια»/ Συγχαρητήριο Π.Α.Ε. Αιγινιακός προς την Γεν.Αστυν.Διεύθ. Μαγνησίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Α.Ε. Αιγινιακό
 Σάκης Τόλιος: «Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια»

Στην καθιερωμένη Media Day της Πέμπτης μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού,  Σάκης Τόλιος, και συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, aiginiakos.gr. Ο έμπειρος
τερματοφύλακας και αρχηγός που δεν έχει χάσει λεπτό από όλες τις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο στη φετινή χρονιά αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα των πλέι-οφ αλλά και στο τι μπορεί να διεκδικήσει ο Αιγινιακός μέσα από αυτό. Αναλυτικά:
«Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι ήταν η πρεμιέρα των πλέϊ-οφ με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Ωστόσο, τα καταφέραμε, πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.
Όσον αφορά τις ομάδες που συμμετέχουν, είναι ένα δυνατό τουρνουά και όλες είναι ισάξιες. Θεωρώ ότι όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια, ίσως στο ποιος θα είναι περισσότερος συγκεντρωμένος και έτοιμος. Σίγουρα η Κέρκυρα και ο Ολ.Βόλου έχουν ένα προβάδισμα, αλλά επειδή αυτό του τουρνουά αποτελείται από αρκετά παιχνίδια εγώ προσωπικά περιμένω να γίνουν κάποιες εκπλήξεις»

Για το αν μπορεί ο Αιγινιακός να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω και το ματς με τον Φωστήρα ανέφερε:
« Εμείς επειδή το πήραμε από την αρχή να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, πιστεύω ότι μας πήγε μέχρι τώρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο, διότι δεν χρειάζεται να φορτωνόμαστε με περισσότερο άγχος. 
Το παιχνίδι με τον Φωστήρα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, γιατί είπαμε ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές και θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι όπως και στον Βόλο μετά το πρώτο 20λέπτο. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι με δεδομένο το ότι είχαμε μια πολύ δυνατή έδρα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν είχαμε ούτε μια ήττα εντός,  ελπίζω να παίξουμε όλους τους αγώνες στο Δημ.Γήπεδο Αιγινίου «Γ.Παραλυκίδης» και να συνεχιστεί το αήττητο και στα πλέι-οφ».



Συγχαρητήριο Π.Α.Ε. Αιγινιακός
Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Γεν.Αστυν.Διεύθυνση Μαγνησίας για την άψογη τήρηση της τάξης στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στην χθεσινή αναμέτρηση ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.