Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στη Δημοτική Κοινότητα των Αλωνίων βρέθηκε εχθές το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Καζάς

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ.

Στη Δημοτική Κοινότητα των Αλωνίων βρέθηκε εχθές το βράδυ ο
  υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Καζάς, όπου πραγματοποίησε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των Αλωνίων.
          Ο υποψήφιος Δήμαρχος διαπίστωσε μετά λύπης του και με μεγάλη απογοήτευση, ότι οι κάτοικοι της Βόρειας Πιερίας αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα με το νερό.
 Ένα τόσο αναγκαίο αγαθό το οποίο δεν θα πρέπει να στερείται ουδείς άνθρωπος και το οποίο τους επέβαλαν  οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές να πληρώνουν πολύ ακριβά, χωρίς όμως ουσιαστικά να λύσουν το πρόβλημα αυτών των κατοίκων, καθώς και των κάτοικων της Παλαιόστανης οι οποίοι αναφέρθηκαν και αυτοί στο ίδιο μεγάλο πρόβλημα.
          Η δέσμευση του Υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Καζά, είναι πως το πρώτο πράγμα που οφείλει σ’αυτούς τους κάτοικους είναι να μην στερούνται άλλο ένα από τα πιο απαραίτητα αγαθά στην εποχή που ζούμε και πως πρωτίστως θα ασχοληθεί και θα φροντίσει για την πλήρη αποκατάσταση του.
Κανένας πολίτης στην σημερινή κοινωνία δεν θα πρέπει να στερείται κάτι που πληρώνει τόσο ακριβά και αυτό είναι μια πάγια υποχρέωση όλων των Δημοτικών Αρχών.

Απόψε το βράδυ «Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας»  θα βρίσκεται  στην τοπική κοινότητα της Σφενδάμης, όπου θα υπάρξει και εκεί ανοιχτή συζήτηση, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Καζα.