Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Με το δεξί στη πρεμιέρα, 2-3 την Νίκη Βόλου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Σπουδαίο διπλό απέσπασε ο Αιγινιακός που μπήκε με το δεξί στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος των πλέι-οφ της Football League, επικρατώντας στο Βόλο με 2-3 κόντρα στη
Νίκη Βόλου μετά από επική ανατροπή. 
Μόλις στο 14' η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε, όταν ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ανιέτε με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ωστόσο οι παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη αντέδρασαν άμεσα όταν στο 21' ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου μετά από πάσα του Μπελόν και από πλάγια θέση σούταρε και μείωσε σε 2-1. 
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39' ο Νίκος Ζούρκος με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε, σημειώνοντας το 2-2. 
Στο 69' ο Ζούρκος με μια εξαιρετική πάσα βρίσκει τον Κωνσταντινίδη και αυτός με πλασέ διαμορφώνει το 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
 
Διαιτησία: Σέζος (Κιλκίς), Βοηθοί: Ναλμπάντης (Κιλκίς), Πετσερεντζής (Κιλκίς).


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Α.ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκοτοβός,Πινέιρο, Μπακάλης (72' Σουλίδης), Ακασού, Ισαάκ (85' Τσίτας), Ρονκάτο (74' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κων/νίδης, Ζούρκος (86' Γεωργίου), Χατζής, Μπελόν (79' Δήμου), Μανζάνο, Γκέσιος(67' Πέντα), Κουτσοσπύρος.