Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

Επειδή πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές-για να μη ξεχνιόμαστε- είναι φυσιολογικό τα μηνύματά σας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο να πολλαπλασιαστούν...

Ζητάμε από όλους σας υπομονή, κατανόηση για τυχόν αργοπορίες στις αναρτήσεις μας, οι οποίες πιστεύουμε πως είναι φυσιολογικές αν λάβουμε υπόψιν το λιγοστό ελεύθερο χρόνο και τις υπόλοιπες επαγγελματικές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις, σε σχέση με τα κατά πολύ αυξημένα ηλεκτρονικά μηνύματά σας.
Εκ των πραγμάτων θα δίνουμε άμεση προτεραιότητα στα του δήμου μας, δίχως να παραμελήσουμε ούτε ένα από τα υπόλοιπα μηνύματα...

Επιδιώκουμε μόνο την καλή συνεργασία με όλους σας και προσπαθούμε πολύ γι΄αυτό...

Και για εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά και δεν αντέχετε τις καθημερινές μας αναφορές σε θέματα πολιτικής, να σας ευχηθούμε κουράγιο και υπομονή? Τι άλλο να κάνουμε.... Πιστεύουμε ενδόμυχα, ότι οι εκλογικές διαδικασίες είναι πάντοτε θέματα που αφορούν όλους τους Έλληνες πολίτες.
Μετά το πέρας των εκλογών το σκηνικό δε θα είναι το ίδιο.

Εν τω μεταξύ αφήνουμε δικά μας θέματα αρκετά πίσω, αλλά δε γίνεται διαφορετικά.Θα περιμένουν. Κάποια στιγμή θα βρούμε χρόνο και θα τα ετοιμάσουμε.

ΚΑΛΗ  ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ