Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ημαθία και Πέλλα

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στην Ημαθία
Συνελήφθη, χθες (24.04.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας
Νάουσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Επαρχιακή Οδό Αλεξάνδρειας - Βέροιας , πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στον 34χρονο και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 19,8 γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Συνελήφθη 26χρονος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στα Γιαννιτσά Πέλλας
Συνελήφθη σήμερα (25.04.2014) το πρωί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 26 ετών, για κλοπή σε κατάστημα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος βραδινές ώρες της 24/25.04.2014 αφαίρεσε από το κατάστημα ενός 58χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 356,40 ευρώ.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε ο 26χρονος και συνελήφθη. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων.
Το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά και απείθεια στο Προάστιο Πέλλας
Συνελήφθησαν χθες (23.04.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 23 ετών, για ναρκωτικά και απείθεια.
Αρχικά, στο Προάστιο Πέλλας, αστυνομικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν για έλεγχο το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι με τη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, πλην όμως ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και διέφυγε πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 23χρονος αποβιβάστηκε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως απέρριψε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων.
Ο 28χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος διέφυγε και αναζητούταν, παρουσιάστηκε λίγη ώρα αργότερα στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας και συνελήφθη.
Η συσκευασία με την ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.