Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

11οι αγώνες Olympos Judo Cup 2014 στο Λιτόχωρο Δ.Δίου-Ολύμπου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Δίου-Ολύμπου
 OLYMPUS JUDO CUP 12-13/4/2014
600 αθλητές & αθλήτριες στο 11ο διεθνές τουρνουά U18 που έγινε στο Λιτόχωρο
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ»

Με τη συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε στο
κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» του Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου το 11ο διεθνές τουρνουά U18.
Οι αγώνες Olympos Judo Cup 2014, που έγιναν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 2014, κατά δήλωση του αντιπροέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας Judo, Τάσου Φυσικόπουλου, ήταν επιτυχημένοι.
Εξήγησε ότι η προετοιμασία ήταν εξαιρετική, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων δεν σημειώθηκαν προβλήματα, το επίπεδο των ομάδων και των αθλητών – αθλητριών ήταν υψηλό και ότι όλοι χάρηκαν τη φιλοξενία που τους παρασχέθηκε στο Λιτόχωρο.
Επίσης, ανέφερε ότι πέρα από τον αριθμό των πολλών συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών, σημαντικό είναι και το γεγονός ότι φέτος οι συμμετέχουσες χώρες ήταν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Σερβία, η Γαλλία και η FYROM.
Τους αγώνες παρακολούθησαν και τοπικοί παράγοντες, μεταξύ αυτών δε ήταν η αντιδήμαρχος αθλητισμού Σοφία Ζουρζούρα, ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιος Φαρμάκης, η δημοτική σύμβουλος Λίτσα Μόχλα-Φαρμάκη κ.ά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατά περιόδους προσέλκυση εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, συνοδών τους καθώς και αθλητικών παραγόντων στο Λιτόχωρο αποτελεί και μια ευκαιρία προέλκυσης αθλητικού τουρισμού και τόνωσης της τοπικής οικονομίας.