Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το ξεπούλημα του αεροδρομίου στο Ελληνικό - Απάντηση στην νέα άθλια επίθεση Αθανασίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Για το ξεπούλημα του αεροδρομίου στο Ελληνικό
Το καθεστώς κατοχής ετοιμάζεται να κάνει δώρο στην ψωροελίτ το επί 60 χρόνια αεροδρόμιο της Αθήνας στο Ελληνικό με αντισυνταγματικές διαδικασίες, εφάμιλλες
τριτοκοσμικού κρατιδίου υποσαχάριας ζώνης. Το αεροδρόμιο Ελληνικού, το οποίο οι πολιτικοί νάνοι έκλεισαν πριν 13 χρόνια υπέρ της κατάπτυστης αποικιακής σύμβασης των Σπάτων, κατασκευάστηκε με τους φόρους και τους κόπους γενεών και γενεών Ελλήνων και αποτέλεσε την κεντρική τουριστική πύλη εισόδου της Ελλάδας.

Η δε ανέπαφη αεροπορική εγκατάσταση στο Ελληνικό δύναται να συνιστά απαραιτήτως το εναλλακτικό πολιτικό αεροδρόμιο της Αττικής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ τμήμα του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Μητροπολιτικό πάρκο όπως δέχθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφαση του 2010.

Η Χρυσή Αυγή με γνώμονα το εθνικό συμφέρον του τόπου αντιτίθεται στην επαπειλούμενη εκτρωματική τσιμεντούπολη εντός του αεροδρομίου Ελληνικού και θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο υπέρ της επαναλειτουργίας του αεροδρομίου και της παράλληλης κατασκευής Μητροπολιτικού πάρκου σε μεγάλο τμήμα της έκτασης.



 Απάντηση στην νέα άθλια επίθεση Αθανασίου κατά της Χρυσής Αυγής

Ο επίορκος υπουργός Αθανασίου έχει παραδεχθεί επισήμως στη βουλή ότι έπαιρνε τηλέφωνο την προϊσταμένη των ανακριτών Τσάμη κατά την διάρκεια της ανακρίσεως των βουλευτών μας. Η πράξη αυτή είναι καθ' όλα παράνομη, αντισυνταγματική και αποδεικνύει τις άθλιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις που οδήγησαν σε παράνομες προφυλακίσεις εκπροσώπων του ελληνικού λαού. Πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και τα ανδρείκελα της κυβέρνησης Σαμαρά, που κατήργησαν την διάκριση των εξουσιών και κατά συνέπεια το Σύνταγμα των Ελλήνων, θα δώσουν λόγο για τις παράνομες πράξεις τους.

Όσον αφορά τα περί... παραίτησης των βουλευτών μας για "να αναλάβουν οι επιλαχόντες", η δήλωση αυτή αποδεικνύει τρία πράγματα: α) πως έχει προαποφασιστεί η φυλάκιση και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, β) πώς στόχος της χούντας Σαμαρά είναι να εξαφανίσει από το πολιτικό προσκήνιο τα βασικότερα στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος και γ) πώς τα ελεεινά ανδρείκελα του μνημονίου φτύνουν για μία ακόμη φορά την λαϊκή κυριαρχία: τους συγκεκριμένους ανθρώπους - άθλιε και επίορκε Αθανασίου - τους έστειλε στην βουλή ο ελληνικός λαός με την ψήφο του και καμία βρώμικη μεθόδευσή σας δεν θα ακυρώσει την λαϊκή εντολή