Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Στα ωραιότερα σημεία του κόσμου για …ένα φιλί βρίσκεται η Σητεία !

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γιώργο
Όλα ξεκίνησαν από μία παρέα street artists που διάλεξαν τα καλύτερα σημεία για φίλημα , τα σημάδεψαν τα... προτείνουν! 
   Πρόκειται ίσως για την πιο ρομαντική και πρωτότυπη πρωτοβουλία που...

απλώνεται σε όλο τον κόσμο.

  Πρόκειται για την καμπάνια ‘’This Is A Good Kiss Spot ‘’ – ‘’ Εδώ είναι ωραίο σημείο για φιλί ‘’ . Στο πλαίσιο της καμπάνιας έχουν προταθεί γραφικά σημεία , κοντά σε μνημεία , σε γέφυρες , παγκάκια , αυτοκίνητα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς , στην Νέα Υόρκη , το Λονδίνο, το Σύνδει , τη Ρώμη , το Παρίσι , τη Βουδαπέστη αλλά και την Σητεία στην Κρήτη . 
   Πως όμως διακρίθηκε η Σητεία ?

 Μία φωτογραφία του κ Βενιαμάκη εστάλη από την Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης και κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα σε φωτογραφίες με τοπία από όλο τον κόσμο . 
    Το αποτέλεσμα  χαροποίησε ιδιαίτερα τόσο την Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας όσο και τον κ Βενιαμάκη .
   Ήδη λοιπόν τα σχετικά (τρία ) αυτοκόλλητα εστάλησαν από τους υπευθύνους της καμπάνιας και τοποθετήθηκαν στα  αντίστοιχα  σημεία της περιοχής της Σητείας δηλαδή στην  παραλία στο Βάι , και στη παραλιακή ζώνη της πόλης  , ενημερώνοντας σχετικά ότι τα συγκεκριμένα σημεία είναι από τα ωραιότερα στον κόσμο για ένα φιλί! 
  

Ο κ Βενιαμάκης που έχει ως χόμπι την φωτογραφία , δεν έκρυψε επίσης την χαρά του για το αποτέλεσμα επισημαίνοντας ότι για τον ίδιο η φωτογραφία είναι ένας τρόπος έκφρασης <<όταν υπάρχει και μία απήχηση εκτός Σητείας , είναι πολύ ευχάριστο . Μία φωτογραφία ταξιδεύει . Κι όχι μόνο σαν ένα όμορφο τοπίο όπως είναι το Βάι και η Σητεία αλλά μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα , όπως το συγκεκριμένο >> ανέφερε  ευχαριστώντας παράλληλα τον κ Αικατερινίδη για την ευκαιρία που του δόθηκε .


 ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
Πηγή: Ανατολή