Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Kάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι ένα χαστούκι στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη", Αρτέμης Ματθαιόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:


"Οι θλιβεροί υπηρέτες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» θεώρησαν προκλητική τη κάθοδο της Ελληνικής Αυγής στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η μόνη πρόκληση για τους Μακεδόνες συμπατριώτες μας είναι ότι αυτοί που μετέτρεψαν την Θεσσαλονίκη σε μια πόλη χωρίς πολιτισμική ταυτότητα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να απεμπολήσουν μέχρι και τα ιερά σύμβολα της ελληνικότητας της, έρχονται τώρα να ζητήσουν τη ψήφο των Ελλήνων για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να κλέβουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.

Δίνουμε την υπόσχεση πως η εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων προς το συνδυασμό μας, είναι για εμάς πάνω απ᾽ όλα μια ηθική δέσμευση να προβούμε σε πολιτική κάθαρση, για να πληρώσουν επιτέλους όλοι όσοι έκλεψαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν έτσι στην ανέχεια και τη φτώχεια τον ελληνικό λαό.

Μακεδόνες και Μακεδόνισσες, κάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι μια πράξη αντίστασης κι ένα χαστούκι στους υπηρέτες του κλεπτοκρατικού τόξου. Θυμηθείτε τη ρήση του Ίωνα Δραγούμη: Εάν σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει!

Ο αγώνας για μια ελεύθερη Ελλάδα συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος!"