Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κοσμοσυρροή από την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ.Δημήτρη Ζαφείρη στο Μακρύγιαλο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Γραφείο τύπου και ενημέρωσης Ζαφείρη Δημήτρη
Κατάμεστο το καφένειο  του κ.Τοπαλίδη  Χάρη στο Μακρύγιαλο, στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας- Κολινδρού κ.Δημήτρη Ζαφείρη.
Η συγκέντρωση που γέμισε ελπίδα - αισιοδοξία.
Ο κ.Δημήτρης Ζαφείρης στην ομιλία του τόνισε: «Είναι σαφές ότι χρειάζονται ικανές και επαρκείς δημοτικές αρχές, με οράματα, με δυνατότητες, με εμπειρία, με γνώση των δεδομένων, ποιοτικών και ποσοτικών, που να μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις. Είναι ξεκάθαρη η κρισιμότητα των εκλογών της 18ης Μαίου.
Εκλέγουμε ή όχι ικανούς και έμπειρους ανθρώπους και συνδυασμούς;

Ο συνδυασμός «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΝΕΑΠΟΡΕΙΑ-ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» τονίσε πως εγγυάται «την απαιτούμενη επάρκεια, ικανότητα, εμπειρία και γνώση, πρόγραμμα και λειτουργική κοντά στον πολίτη και δυνατότητα να ανταποκριθεί σε όσα απαιτεί αυτή η νέα δημοτική πραγματικότητα».
Παράλληλα δεσμεύτηκε για τα παρακάτω: Δεσμευόμαστε,ότι θα έχουμε μόνιμο ανοικτό διάλογο με τους επαγγελματίες του δήμου μας, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες και όχι αντιπάλους του δήμου!
Δεσμευόμαστε ότι θα νοικοκυρέψουμε τον δήμο μας όχι με δανεισμό ούτε με αυξήσεις, αλλά με εξορθολογισμό των δαπανών, με αναδιάρθρωση της λειτουργίας, με διασφάλιση όλων των νομίμων εσόδων του δήμου και με αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών δυνατοτήτων που διαθέτει ο δήμος και οι οποίες είναι πολλές και σημαντικές.Δεσμευόμαστε να εξορθολογίσουμε όλα τα δημοτικά τέλη, την τιμή του νερού κλπ, μέσα από μελέτη και βελτιώσεις που γνωρίζουμε ότι χρειάζονται να γίνουν και θα γίνουν. 
Κλέινοντας την ομιλία του τόνισε ξέρω ότι με το χέρι στη καρδιά στις 18 του Μάη θα κάνετε την σωστή επιλογή και ξέρετε ότι εμείς θα πορευτούμε με όλους τους δημότες, θα ενώσουμε τον δημότη, θα σταθούμε δίπλα στον δημότη.
Θέλω να ευχαριστήσω  όλους εσάς και νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας. Ένα παρακαλώ το Θεό, να μπορέσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Να είστε καλά και με τη νίκη»