Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΧΙΛΙΑ ΝΕΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ Α’ Δ.Α. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Ικανοποίηση επικρατεί στην Ε.Π.Σ. Πιερίας με την τοποθέτηση των νέων χιλίων καθισμάτων στη βόρεια κερκίδα του Α’ Δ.Α. Κατερίνης, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες οι επί πλέον θέσεις για τον
αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 που θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014.
            Το έργο υλοποιήθηκε με την έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
            Καθοριστική και διαρκής επιμονή για γρήγορη ολοκλήρωση της προσπάθειας από τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θωμά Παπαδημητρίου αλλά και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Νίκο Παπαζιώγα που συνδράμει στο έργο.

            Ενθουσιασμένος βρέθηκε στο γήπεδο το μέλος της Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πιερίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Κώστας Καρέκλας ο οποίος με την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης των καθισμάτων, δήλωσε: «Η άρτια συνεργασία Δήμου Κατερίνης και Ε.Π.Σ. Πιερίας για μια ακόμα φορά απέδωσε καρπούς. Τα νέα χίλια καθίσματα θα μας δώσουν λύσεις στο αίτημα των φιλάθλων της Πιερίας για μεγαλύτερη παρουσία συμπολιτών μας στον αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία, μάλιστα μετά το αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο με τη συνάντηση Ελλάδας – Σουηδία. Ως Ε.Π.Σ. Πιερίας νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση.»