Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γίνεται άλωση της Ελλάδας χωρίς μια πιστολιά

Η σημερινή κατάσταση με τα μάτια ενός βετεράνου. Ο Νίκος Αργυρόπουλος  καλεσμένος του Ανδρέα Μπλάνου στην εκπομπή της τηλεόρασης του Αχελώου “Λόγος Ρωμαϊκος”. 
Λέει ότι θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες, μιλάει για πόλεμο, για το χρέος ως όχημα
καταστροφής, για το κάστρο που έπεσε από μέσα, την άλωση και την υποδούλωση που γίνονται χωρίς μια πιστολιά  κλπ.




Από την δική μου πλευρά 
1.Συμφωνώ ότι έχουμε πόλεμο και ότι θέλουν την Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Γι΄αυτό άλλωστε προσέφυγα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και ανέφερα ότι στην Ελλάδα τελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη. Συμφωνώ και με τον ισχυρισμό περί της άλωσης της Ελλάδας χωρίς μια πιστολιά. Και ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Επειδή τα όπλα που χρησιμοποιούν ενάντιων μας δεν είναι συμβατικά, ο κόσμος δεν αναγνώρισε τον πόλεμο και δεν αντέδρασε κατάλληλα. Το ότι πρόκειται για πόλεμο δεν σηκώνει καμία αμφιβολία και αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. Δείτε ποιες ήταν οι συνέπειες του, τον Μάιο του 2012, όπως αναφερθήκαν στον προοίμιο της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών σε αίτημα προς τον εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου με το οποίο τον καλούμε να ξεκινήσει την έρευνα του και να στείλει στο σκαμνί όλους τους ενόχους: 
“….. Οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή όμως, η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε την παρούσα περίληψη και τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών. 
Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων όπως κάποιοι ειρωνικά λένε όταν ακούν τη λέξη γενοκτονία, αλλά υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας. Και ποια είναι; Ο οικονομικός πόλεμος, η ψυχολογική και η σωματική βία, το δόγμα του σοκ, η συνεχόμενη παραβίαση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, η προπαγάνδα και άλλα, τα οποία, σε συνδυασμό μάλιστα, φέρνουν πολύ “καλύτερα” αποτελέσματα από τους θαλάμους αερίων και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην τάχιστη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, αλλά και στο βέβαιο αφανισμό του.
Δηλαδή στην γενοκτονία. Πέραν των προαναφερόμενων όμως, γίνεται χρήση και ενός άλλου μέσου, που λόγω των πολλαπλών, αλυσιδωτών συνεπειών, είναι σε θέση από μόνο του, να καταστρέψει την Ελλάδα. Και το όνομα αυτού: εξισλαμισμός της χώρας! Συγκεκριμένα, λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, η χώρα μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από Αφρική και Ασία, τους οποίους όμως η Ελλάδα, ούτε μπορούσε, ούτε μπορεί να φροντίσει, αλλά ούτε και να αφήσει να φύγουν προς την Ευρώπη (Δουβλίνο ΙΙ). 
Έως τώρα, η χρήση όλων αυτών των μέσων, οδήγησε μεταξύ άλλων, στη ραγδαία αύξηση της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας, των εκτρώσεων, της υπογεννητικότητας, των αυτοκτονιών, των ασθενειών και των ψυχασθενειών, των θανάτων από μην φυσικά αίτια, στη μαζική μετανάστευση Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας, στο εξωτερικό και στην αλλοίωση του ντόπιου πληθυσμού.
Συνεπώς, όχι μόνο αυτά τα “όπλα” είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά σε αντίθεση με τους θαλάμους αερίων, έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: πολύ δύσκολα γίνεται αντιληπτή η ύπαρξη, ο στόχος, η δύναμη και η αποτελεσματικότητα τους.
Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, βλέποντας κανείς τη σημερινή Ελλάδα, είναι προφανές ότι τα επιλεγμένα “όπλα” και ήταν τα κατάλληλα και χρησιμοποιήθηκαν σωστά. Μερικά από τα αποτελέσματα που έφεραν σε μόλις δυο χρόνια, είναι αυτά: Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές και δακτυλοδεικτούμενη, έχει χάσει το κύρος και την κυριαρχία της, προχώρησε σε αναδιάρθρωση του χρέους και ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει. Ο κυβερνητικός δανεισμός αυξήθηκε κατακόρυφα και το δημόσιο χρέος είναι μη βιώσιμο, οι δείκτες επιχειρηματικότητας και η αγορά κατέρρευσαν, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 12% περίπου, η αξία της δημόσιας περιουσίας μειώθηκε δραματικά, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, η ανεργία αυξήθηκε κατά 242% και για πρώτη φορά στην ιστορία, οι απασχολούμενοι είναι λιγότεροι από εκείνους που δεν έχουν κανένα εισόδημα. Η πλειοψηφία ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και καθημερινά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή και ιατρική περίθαλψη. Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε γκέτο, σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν, γονείς αναγκάζονται να αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τα συντηρήσουν, ενώ μαθητές δεν έχουν σχολικά βιβλία και λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία. Το ελληνικό ενεργειακό σύστημα κατάρρευσε, άρχισαν διακοπές ηλεκτροδότησης, ο τουρισμός που είναι η ” βαριά βιομηχανία” της χώρας δέχτηκε μεγάλο πλήγμα και άλλα πολλά. Τέλος, λόγω της φτώχειας, των λαθρομεταναστών και της ελλιπέστατης υγειονομικής περίθαλψης επανεμφανίστηκαν ξεχασμένες ασθένειες και οι μεγάλες πόλεις γέμισαν αστέγους. Η κοινωνία ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί και ο λαός υποφέρει από εθνική κατάθλιψη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή …” Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ
2. Το ότι η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία και γι΄αυτό την θέλουν, το είπα τόσες φορές που δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνω. Μερικές αποδείξεις θα βρείτε όμως και στην συνέχεια του προαναφερόμενου προοιμίου.  
3. Διαφωνώ όμως σε ότι αφορά τα ¨ιερά τέρατα” της πολιτικής, τα οποία δεν τα κατάφεραν με τη βοήθεια μας και των ΜΜΕ, αλλά κυρίως λόγω του εκλογικού συστήματος που οι ίδιοι θέσπισαν. Εξηγώ :
Όπως επανειλημμένα έγραψα σε αυτό το ιστολόγιο, βάσει του συντάγματος τουλάχιστον, οι εκλογές γίνονται για να προτείνουμε και να εκλέγουμε τους 300 αντιπροσώπους μας. Τέτοια δυνατότητα δεν είχαμε όμως ποτέ, καθώς το μόνο που μας επιτράπηκε να κάνουμε ήταν να  “ δηλώσουμε” ποιους από τους αντιπροσώπους των κομμάτων να πάνε στην βουλή.  Άλλο πράγμα όμως οι δικοί μας αντιπρόσωποι και άλλο οι αντιπρόσωποι των κομμάτων, που οι αρχηγοί τους διορίζουν προς ίδιο όφελος. Στις τελευταίες εκλογές μάλιστα, ούτε καν αυτό το “ δικαίωμα” είχαμε, γιατί όπως ξέρετε δεν είχαμε την δυνατότητα να εκδηλώσουμε την προτίμηση μας σε κάποιο κομματικό αντιπρόσωπο, αλλά μόνο σε ένα κόμμα …. Και επειδή αντιπροσωπευτική δημοκρατία χωρίς αντιπροσώπευση δεν υπάρχει, μιλάμε πια για την πλήρη ανατροπή του πολιτεύματος.  (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ )
Λόγω του έντεχνου χρησμού του θέματος των εκλογών, της προπαγάνδας και της εξαπάτησης των εκλογέων, η ανατροπή του πολιτεύματος δεν έγινε ευρύτερα αντιληπτή, όπως δεν έγινε αντιληπτός ούτε ο πόλεμος, μέρος του οποίου είναι κιόλας. Αν το πολίτευμα λειτουργούσε, τίποτα από όσα έγιναν δεν θα μπορούσαν να συμβούν. Γι΄αυτό κατάργησαν το  πολίτευμα και έκαναν ανενόχλητοι την δουλιά τους. 

http://justiceforgreece.wordpress.com/