Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Γέννησε δίδυμα σε δύο διαφορετικές χρονιές!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... onlycy.com
Μια 28χρονη γυναίκα στον Καναδά, κοντά στο Τορόντο, γέννησε τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου τα δίδυμα μωρά της με διαφορά μόλις λίγων λεπτών το ένα από το άλλο, αλλά σε δύο διαφορετικές
χρονιές.
Το ένα από τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκε 8 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το 2013, ενώ το δεύτερο γεννήθηκε 38 δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα, την Τετάρτη, το 2014. «Μόλις γεννήθηκε η Γκαμπριέλα οι γιατροί μου κατέβαλλαν προσπάθειες για να έρθει και η αδελφούλα της πριν από τα μεσάνυχτα, την ίδια μέρα και τον ίδιο χρόνο. Όμως εκείνη ήταν τόσο πεισματάρα», δήλωσε η μητέρα των νεογέννητων κοριτσιών σε συνέντευξή της από το μαιευτήριο.
Η Γκαμπριέλα και η Σοφία, που ήρθαν στον κόσμο δύο εβδομάδες πριν από το αναμενόμενο, χαίρουν άκρας υγείας όπως και η μητέρα τους.
«Είμαι τόσο ανακουφισμένη που επιτέλους δεν έχω την τεράστια κοιλιά και ανυπομονώ να επιστρέψει το σώμα μου στην προηγούμενη κατάσταση», είπε η Λίντσεϊ Σαλγκέιρο στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CTV. Η 28χρονη έχει ακόμα δύο γιους.
Μάλιστα, όλα τα παιδιά αλλά και η ίδια έχουν γενέθλια την ίδια περίπου περίοδο. Το ένα αγοράκι της τον Ιανουάριο, η ίδια μαζί με το δεύτερο αγοράκι της τον Δεκέμβριο.

Μόνο ο σύζυγός της γεννήθηκε Σεπτέμβριο, και όπως λέει η μητέρα χαμογελώντας: «Θα είναι ο μόνος που πρέπει να αδειάσει τις τσέπες του για τα δώρα των γενεθλίων».
Πάντως, πέρα από την αστεία πλευρά του θέματος, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Σαλγκέιρο είναι το έτος εγγραφής των διδύμων στο σχολείο. Τεχνικά, θα πρέπει να εγγραφούν διαφορετική χρονιά, αλλά η μητέρα τους εκτιμά ότι στην περίπτωσή της θα γίνει μια εξαίρεση.
Πηγή: tanea.gr

- See more at: http://www.onlycy.com