Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Χρήστος Κουτσοσπύρος: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με του Αιγινιακού»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Για πρωτάθλημα και κύπελλο μίλησε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγινιακού, aiginiakos.gr. Ο 32χρόνος επιθετικός που αν μη τι άλλο προσδίδει άλλο αέρα με την
κλάση του στην ομάδα μας, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σχετικά με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Για τις καλές εμφανίσεις του Αιγινιακού στα τελευταία παιχνίδια είπε:
«Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια για να καταφέρει η ομάδα να μπει στη τετράδα που οδηγεί στα πλέι-οφ και αν έχουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πιερικό και Πανιώνιο, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή αποφασισμένοι και με πειθαρχία και από εκεί και πέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικότερα στο πρωτάθλημα αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου:
«Σίγουρα έχω την εμπειρία από την αυτή την κατηγορία, διότι έχω παίξει αρκετά παιχνίδια, όμως ήξερα ότι έρχομαι σε μια ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και οι προσωπικοί μου στόχοι συμβάδισαν εξαρχής με τους στόχους του Αιγινιακού. Θεωρώ ότι είμαστε μια έμπειρη ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε. Σχετικά με το κύπελλο, είναι ένας θεσμός που θα μας γνωρίσει όλη η Ελλάδα αν περάσουμε στην επόμενη φάση που είναι φυσικά και ο σκοπός μας. Αν συμβεί αυτό ο Αιγινιακός θα μπει στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και θα γραφτεί στην ιστορία. Επίσης, η πρόκριση θα είναι καλό και για τους νεαρούς παίκτες που έχει ο σύλλογος, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στη καριέρα τους».
Τέλος, μίλησε και για τον επόμενο αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών:
«Αυτά τα ματς είναι παιχνίδια που πρέπει να τα τελειώνεις εξαρχής. Πρέπει να βάλουμε νωρίς γκολ, διότι γνωρίζουμε πως η αντίπαλη ομάδα θα εμφανιστεί με αμυντικούς προσανατολισμούς. Έτσι, θα καταφέρουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα δώσει το παρόν στο γήπεδο και συνάμα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι η ουσία του παιχνιδιού».