Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ στις 24-12-12 ΣΤΟ «71»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
 Πολύ σοβαρό περιστατικό ατυχήματος, χωρίς ευτυχώς συνέπειες σε σωματικές βλάβες, συνέβη στις 24-12-2013 στις στροφές της Παλαιάς Εθνικής Οδού στην
περιοχή «71» του Καταχά.  Λόγω της ακατάλληλης γεωμετρίας της οδού, αλλά και της απροσεξίας του οδηγού, έπεσε από φορτηγό που κουβαλούσε πεπιεσμένο χαρτί, μέρος του φορτίου του στο οδόστρωμα.
Τι θα γινόταν όμως αν διερχόταν εκείνη την ώρα ΙΧ με ανύποπτους πολίτες με οικογένεια και παιδιά;  Ευτυχώς η τύχη έπαιξε θετικό ρόλο και δεν περνούσε την στιγμή εκείνη κανείς.
Ήταν ένα από το χιλιάδες φορτηγά από Ευζώνους και Εγνατία προς Νότο και αντιστρόφως που παρέκαμψαν τα διόδια Αιγινίου και πέρασαν μέσα από οικισμούς και ακατάλληλη οδό.  Ήταν μια ακόμη συνέπεια της λειτουργίας Διοδίων εκεί που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν.
Αυτοί που επέλεξαν τη θέση αυτή και που συνεχίζουν να τα λειτουργούν έχουν την ευθύνη το λέμε ξανά δυνατά: «ΕΊΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ».  Ας αναστείλουν την λειτουργία των Διοδίων σε ένδειξη στοιχειώδους υπευθυνότητας και η Δικαιοσύνη στην οποία γνωστοποιούμε και την επιστολή αυτή με τις φωτογραφίες, ας πάρει τα μέτρα που επιβάλλονται για την προστασία των πολιτών και της κοινωνίας. 
                                
                    Αιγίνιο 09 – 01 – 2014
                                                                                   Η  Σ.Ε.


ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ