Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αιγινιακός-Πανιώνιος κύπελλο Ελλάδος 1-0 (Ρεπορτάζ & φωτογραφίες)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
 Την ιστορία του με «κυανόλευκα» γράμματα συνεχίζει να γράφει ο Αιγινιακός, που επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου για τον πρώτο αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και έκανε ένα βήμα στην ιδέα της πρόκρισης στους «8».
Η νίκη συνοδεύτηκε με μια εκπληκτική εμφάνιση με τον Αιγινιακό να στέκεται στο ύψος του,
αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, δημιουργώντας ευκαιρίες και έχοντας την απόλυτη κυριαρχία του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας εξαρχής ότι δεν υπάρχει άγχος και με οχτώ τελικές προσπάθειες έφυγαν στα αποδυτήρια διατηρώντας το 0-0.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ και το γκολ που έλειπε από το πρώτο μέρος ήρθε στο 65', όταν ο Γκέσιος κέρδισε το πέναλτι από τον Παπαδόπουλο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιαζιτζόγλου, διαμορφώνοντας το 1-0.
Ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν 90', ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι  το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Κολοβός βρίσκοντας μπροστά του τον έμπειρο Θανάση Τόλιο που είπε «όχι» και κράτησε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας), Καραβασίλης (Πέλλας). 4ος: Αμπάρκιωλης (Καβάλας).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Λιόλιος, Κιβρακίδης, Φαμπίνιο, Χατζής, Μιτρόφ (69'Κουτσοσπύρος), Δεμηρτζόγλου (91'Δήμου), Γκέσιος (84΄Γεωργίου), Πέντα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κων/νος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ντούνης (63' Μπούζας), Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης (75' Καπάνταης).

Φωτορεπορτάζ