Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο της κοινωνικής κουζίνας αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες της

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κοινωνική Κουζινα
Τα μέλη της Κοινωνικής Κουζίνας Αλληλεγγύης θέλουν θερμότατα να ευχαριστήσουν τους συμπολίτες μας που εδώ και πολλούς μήνες μας στηρίζουν με τον πιο ενεργό και ανθρώπινο τρόπο. Εκατοντάδες πολίτες
βοηθούν την Κοινωνική Κουζίνα στις Σαββατιάτικες εξορμήσεις μας στα σούπερ μάρκετ προσφέροντάς μας προϊόντα, πολλές φορές από το υστέρημά τους, οι παραγωγοί της λαϊκής αγοράς απλόχερα μας πρόσφεραν και συνεχίζουν να μας προσφέρουν από τα προϊόντα τους, συμπολίτης μας μας παραχώρησε έκταση για τη δημιουργία αλληλέγγυου λαχανόκηπου, άλλοι συνεισέφεραν λάδι σε αρκετή ποσότητα, διάφορα προϊόντα, ρούχα, γάλατα για παιδιά.

Τον αγώνα μας για αλληλεγγύη και απόκρουση της πείνας κι εξαθλίωσης συνδράμουν επίσης σχολεία τα οποία συγκεντρώνουν τρόφιμα, συμπολίτες που βοηθούν στην παροχή υλικού για φωτοτυπίες και πολλές ακόμη περιπτώσεις ατόμων που με αλληλεγγύη κι αυταπάρνηση έχουν πλέον κατανοήσει ότι η Αλληλεγγύη είναι η υπέρτατη αξία και η αρχή της οικοδόμησης της νέας κοινωνίας και του ολοκληρωμένου Πολίτη. 

Οι ανάγκες των συμπολιτών μας που υποφέρουν από πείνα, κομμένο ρεύμα, απειλές έξωσης ή κατάσχεσης του σπιτιού τους όμως δε σταματούν. Γι’ αυτό το λόγο υποσχόμαστε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας με στόχο την όσο γίνεται αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της φτώχειας και φτωχοποίησης, που πλέον αφορά όλους μας. Γι’ αυτό το λόγο και ξανακάνουμε έκκληση σε όσο περισσότερους συμπολίτες μας γίνεται, να συνδράμουν αυτή μας την προσπάθεια, με όποιο τρόπο και σε όποιο βαθμό μπορεί ο καθένας και η καθεμιά.
Θα μας βρείτε τις Πέμπτες στο «Ιδεοδρόμιο» (Π.Π.Γερμανού 3), όπου κάνουμε τις ανοιχτές συνελεύσεις μας στις 6.30 το απόγευμα. (τηλ  επικ. 23510 – 39811).