Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Για μια ακόμα φορά η συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου προχώρησε σε μια εγκληματική ενέργεια σε βάρος του νομού μας. Με το ΦΕΚ 3025Β/28.11.2013 μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς
αντάλλαγμα, στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ»(ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ) κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή τα ακόλουθα ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου, μαζί με κτίσματα και εγκαταστάσεις , ως ακολούθως:

H δημόσια περιουσία μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες δίνεται, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, "βορά" στα ιδιωτικά, ντόπια και ξένα, επιχειρηματικά συμφέροντα με σκοπό την δήθεν αξιοποίησή τους. Οι «λαλίστατοι» κατα τ' άλλα βουλευτές, δήμαρχοι και λοιποί κυβερνητικοί παράγοντες στο νομό μας, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα; Τους καλούμε, άμεσα , να πάρουν θέση απέναντι σε αυτήν την εγκληματική ενέργεια που γίνεται σε βάρος του νομού μας και του λαού της Πιερίας. Επιτέλους ας δείξουν για μία φορά, υπεύθυνη στάση απέναντι στο Πιερικό λαό και να καταγγείλουν το ξεπούλημα των ακτών μας, των δημοσίων εκτάσεων της Πιερίας. Η δημόσια περιουσία είναι εργαλείο οικονομικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και όχι κερδοσκοπίας.


Γραφείο τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ