Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

6η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΜΠΙΛ, περιοχή ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ του Β. ΙΡΑΚ 23-26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Πρόσφατα ανακηρύχτηκε το Ερμπίλ ως η τουριστική πρωτεύουσα του Αραβικού κόσμου για το 2014. Λόγω αυτής της ανακήρυξης αλλά και λόγω των προσφάτων εξαγγελιών του πρωθυπουργού της Περιφερειακής Κυβέρνησης του Κουρδιστάν, κυρίου Μασούντ Μπαρζανί,
ότι σκοπεύει να καταστήσει το Ερμπίλ ως το νέο Ντουμπάι, οι γνωστότερες αλυσίδες ξενοδοχείων βρίσκονται ήδη εκεί και κατασκευάζουν πολυτελή νέα ξενοδοχεία με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική.

http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/booknow.jpg

Παράλληλα πρόσφατα εγκαινιάστηκε το Downtown Erbil ένα έργο ύψους 3 δισεκατομμυρίων USD διάρκειας 10 ετών. Το έργο θα κατασκευάσει ο όμιλος EMAAR Group των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (HAE). Είναι ο ίδιος όμιλος ο οποίος έχει κατασκευάσει ανάλογα έργα στο Ντουμπάι. Το έργο αυτό θα αποτελέσει τη νέα κεντρική περιοχή της πόλης του Ερμπίλ.

http://www.kataskeves.com.gr/newsletters/IraqGreece_Erbil_2012_A001/Exhibitions_prog.jpg
 
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Exhibitions_thumb_ALBANIA_2014_480px_EN.jpg
Στην περιοχή έχουν ήδη σχεδιαστεί να ανεγερθούν πολυκατοικίες, ξενοδοχεία πέντε αστέρων, χώροι γραφείων, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης και εστιατόρια. 40% της επιφάνειας της περιοχής θα καλυφθεί μεπράσινο και υδάτινες επιφάνειες. Τις περισσότερες εργασίες για την κατασκευή των έργων θα αναλάβουν ως υπερ-εργολάβοι μέλη του Erbil Contractors Union.
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Exhibitions_thumb_KievBuild_2014_350px_EN.png
Παράλληλα λόγω της αύξησης του πληθυσμού, της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου και των αυξημένων στεγαστικών αναγκών, ολόκληρες πόλεις κατασκευάζονται εξ αρχής με ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/pics_001.jpg

Η New Genesis, ανταποκρινόμενη στο ενδιαφέρον των ελληνικών επιχειρήσεων να βρεθούν στην καρδιά των εξελίξεων και συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με το Erbil Contractors Union, σας καλεί να συμμετέχετε και να έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους σημαντικότερους υπερ-εργολάβους του Ερμπίλ.

Μάθετε τα project τους, συζητήσετε τις δυνατότητες συνεργασίας με την δική σας εταιρεία και προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μέσω της επιτυχημένης πλατφόρμας των Β2Β συναντήσεων με τους ιρακινούς επιχειρηματίες που μόνο η New Genesis σας προσφέρει τα τελευταία 3 χρόνια.






http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/cnn.jpg


http://www.kataskeves.com.gr/newsletters/IraqGreece_Erbil_2012_A001/CNN.jpg






http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/titleBar_01.jpg


Κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών συναντήσεων οι ελληνικές επιχειρήσεις θα συναντήσουν ιρακινούς επιχειρηματίες από ολόκληρη την περιοχή του Κουρδιστάν (Erbil - Sulaimanyiah - Dohuk - Kirkuk), προκειμένου είτε να ολοκληρώσουν αρχικές συμφωνίες ή να προχωρήσουν σε νέες.
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/pics_002.jpg






http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/titleBar_004.jpg


Το σημαντικότερο μέρος της αποστολής στο Εμπίλ είναι η επίσκεψη σε υπό ανέγερση έργα των ιρακινών κατασκευαστικών εταιρειών, όπου οι έλληνες συμμετέχοντες θα διαπιστώσουν από κοντά τα υλικά που χρησιμοποιούν και τον τρόπο εφαρμογής τους. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πουλήσουν τεχνογνωσία και εμπειρία προς τους ιρακινούς κατασκευαστές γνωρίζοντας από κοντά τις κατασκευαστικές τους ανάγκες.
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/pics_003.jpghttp://www.newgenesis.gr/Newsletters/Iraq_B2B_FEB_2014/pics_004.jpg






http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Logo_NG_Mail_160x96.png