Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΓΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ

 Δήμαρχος Φαρσάλων,   ‘’ Να ξανάρθετε. Τα ωραία πρέπει να επαναλαμβάνονται’’
Στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο των Φαρσάλων, παρουσία των εκκλησιαστικών και πολιτειακών αρχών της πόλης, έδωσε συναυλία η Ορχήστρα
Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Φαρσάλων, για τη συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες της πόλης τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου. Δεκάδες τόνοι τρόφιμα συγκεντρώθηκαν σε μια ημέρα.
« Είμαστε ευτυχείς, δήλωσε ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, χαιρετώντας την εκδήλωση, που συμβάλαμε με την ορχήστρα μας στη στήριξη συνανθρώπων μας, οι οποίοι δεν έχουν τα βασικά και απαραίτητα για την επιβίωση τους. Το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, ενώνει τις δυνάμεις του με το κίνημα ανθρωπιάς που έχει απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, Σήμερα στα Φάρσαλα, χθες στη Βέροια, αύριο στην Κατερίνη και όπου αλλού προσκληθούμε. Συγχαρητήρια στο δήμαρχο, στους συνεργάτες του και κυρίως στους πολίτες της πόλης σας»
Ο δήμαρχος Φαρσάλων,  ανταπαντώντας στο τέλος της εκδήλωσης στον κ. Παπαχρήστο είπε, «Είμαστε τυχεροί όσοι σήμερα απολαύσαμε αυτή τη μουσική μαγεία από την καταπληκτική  Ορχήστρα Νέων του συλλόγου σας.  Εκεί στην Πιερία γίνονται ωραία πράγματα. Και επειδή τα ωραία πρέπει να επαναλαμβάνονται, θέλουμε να μας ξανάρθετε, ακόμα και αν αυτή τη φορά χρειαστεί να πληρώσουμε…»