Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Οικονομική ενίσχυση ύψους 80.000 ευρώ για το 2013 στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Σοφία Μαυρίδου: « Στηρίζουμε το  διαχρονικό και κοινωνικό  έργο του Φιλανθρωπικού  Σωματείου  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»
Την τελευταία δόση της επιχορήγησης για την ενίσχυση – στήριξη του  Φιλανθρωπικού  Σωματείου  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»
ύψους 20.000 ευρώ,  παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στον  Πρόεδρο  του ΔΣ της Μέριμνας, κ.  Δημήτρη  Σολδάτο και στο Διευθυντή της Μέριμνας, κ. Λάζαρο Κασσιάρο, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Τσιμήτρη και του Επιστημονικού Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 , στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία, αποφάσισε την οικονομική υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου , προκειμένου να καλύψει τις λειτουργικές του ανάγκες. Συγκεκριμένα, για το 2013,  το συνολικό πόσο -της επιχορήγησης- της τάξεως των 80.000 ευρώ, μοιράστηκε σε τέσσερις ισόποσες δόσεις και τη Δευτέρα  καταβλήθηκε η τελευταία δόση στους εκπροσώπους του  Φιλανθρωπικού Σωματείου.

« Στηρίζουμε το  διαχρονικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί με αγάπη και στοργή για τα παιδιά το Φιλανθρωπικό  Σωματείο 
«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» .Πιστεύω ότι η Μέριμνα έχει ανάγκη από υποστήριξη και ειδικότερα σήμερα στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


Από την πλευρά του,  ο Πρόεδρος  της Μέριμνας, κ.  Δημήτρης  Σολδάτος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα,  την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  για την επιχορήγηση και τόνισε ότι τα χρήματα αυτά θα συμβάλουν σημαντικά στην καλύτερη λειτουργία της Μέριμνας για το καλό των παιδιών.