Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Καλλιτέχνης τραγούδησε στον Ξενώνα Ελπίδα και στο τέλος λύγισε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Τσάκαλο Παπαράτση
Ο Ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 1999, παρέχοντας δωρεάν τη ζεστή του φιλοξενία σε οικογένειες από την Ελληνική επικράτεια.
Πρώτος στο είδος του σε πανελλήνια κλίμακα, δημιουργήθηκε για να γαληνέψει, να δώσει σπίτι και
ελπίδα στα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και τους γονείς τους. Φιλοξενεί οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 0 – 18 ετών  που έχουν ανάγκη να διαμένουν στην περιοχή της Αθήνας για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους στις ογκολογικές κλινικές των  Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού».
Το μεγαλείο και ο αλτρουισμός η προσφορά και η συγκίνηση είναι έννοιες τόσο σπάνιες στις μέρες μας.
Όμως υπάρχουν παραδείγματα ακόμη ανθρώπων που προσφέρουν. Ειδικά σε παιδιά. Ο Γιώργος Δασκαλάκης βρέθηκε στον Ξενώνα Ελπίδα ακολουθώντας τα βήματα ενός μικρού φίλου του από την Ρόδο που παλεύει τον καρκίνο.
Και το έκανε αφού πρώτα τραγούδησε αφιλοκερδώς σε μια ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο νησί των Ιπποτών προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την θεραπεία του.
Το χαμόγελό που πρόσφερε στα παιδιά ήταν τεράστιο. Πρόσφερε από το υστέρημά του σε δώρα και παιχνίδια χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Και το μήνυμα που στέλνει είναι απλό. «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Ειδικά τα πληγωμένα παιδιά δεν πρέπει να νιώθουν ποτέ μόνα».
Ο ίδιος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών ξέσπασε σε κλάματα μόλις αποχώρησε από τον Ξενώνα.
Να τον έχει ο Θεός του κόσμου πάντα καλά




http://blogs.gossip-tv.gr/