Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Αιγίνιο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δήμο Πύδνας Κολινδρού
Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και πλήθος μικρών παιδιών οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Δ.Ε. Αιγινίου, σας καλούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο στην
¨αυλή του Αϊ Βασίλη¨ στην Εκκλησία του Αγ. Αθανασίου στο Αιγίνιο.
Το Σάββατο 21/12 & ώρα 11:00-13:00 διασκεδάζοντας με την ομάδα ποδοσφαίρου νέων κ20 της ΠΑΕ Αιγινιακός και το απόγευμα 17:00-19:45 με παραδοσιακά έθιμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», ταξιδεύοντας μας σε χρόνους μακρινούς προσφέροντας μας αρωματικό ζεστό σαλέπι.
Την Κυριακή 22/12 και ώρα 11:00-13:00 οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο χώρο της ορειβασίας γνωρίζοντας τον ¨Ορειβατικό Σύλλογο Αιγινίου¨, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους στα διαδραστικά παιχνίδια.
Από τις 17:00-19:30… Παιδία ελάτε να γνωρίσετε την ομάδα Μπάσκετ Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ και να διασκεδάσετε μαζί της ¨Χορεύοντας…. στο πνεύμα των Χριστουγέννων¨ με την σχολή χορού fairy Dance.
Στις 19:30 παρέα με την φιλαρμονική Αιγινίου και με τις μελωδίες του ¨μικρού  τυμπανιστή¨ οδεύουμε προς την Κεντρική Πλατεία Αιγινίου για να στολίσουμε με ευχές το Δέντρο των Παιδίων παρέα με τους ξυλοπόδαρους 

Μη ξεχάσουμε τον Σταθμό του Τρένου…Το Σάββατο 21/12 το απόγευμα και την Κυριακή 22/12 το πρωί, Το χριστουγεννιάτικο τρενάκι περιμένοντας να επιβιβαστούν οι μικροί μας φίλοι, θα ξεκινήσει το ταξίδι του στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Αιγινίου. Οι σταθμοί επιβίβασης και αποβίβασης θα είναι στην «Αυλή του Αϊ Βασίλη» και στην Κεντρική Πλατεία Αιγινίου.