Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο 20/12/2013 το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου σωμάτων ασφαλείας Ν. Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Α.Υ. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Αστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες διοργανώνουμε ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων

μακράς διαρκείας  και ρουχισμού, τα οποία  θα διατεθούν μέσω του “Κοινωνικού Παντοπωλείου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας” και της Τράπεζας Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και Κατερίνης αντίστοιχα σε άπορες οικογένειες του Νομού μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Καλούνται ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι καθώς και ΟΛΟΙ οι πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία προσφέροντας από το υστέρημά τους, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να αυξηθούν τις  φετινές γιορτές τα χαμόγελα.
 Το τουρνουά και η συγκέντρωση των τροφίμων και του ρουχισμού θα λάβουν χώρα την
Παρασκευή 20-12-2013 και ώρα 15.30’
στη Ν. Έφεσο στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πιερίας
 η οποία είναι συνδιοργανώτρια του τουρνουά και αρωγός στην όλοι προσπάθεια.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών:
ΣΑΜΑΡΑ Νικόλαο 6973776717 – ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ιωάννη 6939173273 – ΜΠΟΥΚΛΗ Κωνσταντίνο 6942432691 

Η Ε.Α.Υ. Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη της που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά να επικοινωνήσουν με το μέλος του Δ.Σ.  Μπουκλή Κωνσταντίνο.