Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κοινωνική Κουζίνα
Η συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων και δικαιολογητικών προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιος συνταξιοδοτικά δικαιώματα, πολλές
φορές αποδεικνύεται ένας εφιαλτικός Γολγοθάς. Η γραφειοκρατία είναι απίστευτη, ο πολίτης ταλαιπωρείται από γραφείο σε γραφείο κι από υπηρεσία σε υπηρεσία, πολλές φορές ο φάκελός του παραγκωνίζεται για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα η καταβολή της αναγκαίας για την επιβίωση σύνταξης να καθυστερεί υπερβολικά. Αρκετές φορές αναδεικνύονται και πιο κρίσιμα προβλήματα, όπως η μη αναγνώριση καταβεβλημένων εισφορών.
Η «Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης» Κατερίνης αναγνωρίζοντας τη διάσταση και τη σημασία του ζητήματος και θέλοντας να συμπαρασταθεί στους υποψηφίους συνταξιούχους ενεργά, συνεχίζει τη δράση για τη στήριξή τους.
Συγκεκριμένα υποστηρίζουμε σε αλληλέγγυα κι εθελοντική βάση υποψηφίους συνταξιούχους στη συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων, προκειμένου να κατοχυρωθούν τα συνταξιοδοτικά δικαιώματά τους. Αφορά συνταξιούχους τόσο του ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και λοιπών ελληνικών ταμείων, όσο κι εκείνους του εξωτερικού.
Τηλ επικοινωνίας6937286980