Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΙΧΑΖΕΙ/ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  k-proothisi
Φεμινιστικές οργανώσεις, αλλά και μέλη της γαλλικής κυβέρνησης έχουν βγει από τα ρούχα τους με την είδηση ότι 343 προσωπικότητες υπογράφουν μανιφέστο (το οποίο θα δημοσιευτεί στο
Causer Νοεμβρίου), με το οποίο υπερασπίζονται το δικαίωμα τους στον αγοραίο έρωτα.
Όλα αυτά τη στιγμή που στις 27 Νοεμβρίου θα συζητηθεί στο γαλλικό κοινοβούλιο πρόταση νόμου για την επιβολή προστίμου 1.500 ευρώ στους πελάτες εκδιδόμενων γυναικών, πρόστιμο που θα διπλασιάζεται σε περίπτωση που ο παραβάτης επαναλάβει την πράξη του.
«Ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι , μονογαμικοί, πιστοί, άπιστοι ή άστατοι, είμαστε άνδρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε απογοητευμένοι, διεστραμμένοι ή ψυχοπαθείς όπως περιγράφεται από τους οπαδούς μιας καταστολής που μεταμφιέζεται ως φεμινιστικό κίνημα. Το αν συμβαίνει ή όχι να πληρώνουμε για σεξουαλικές σχέσεις αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι γίνεται χωρίς την συγκατάθεση των εταίρων μας», αναφέρεται στο μανιφέστο που έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις.
Σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση για το υπουργείο Προστασίας των Γυναικών, το 73% των Γάλλων συμφωνούν ότι θα πρέπει να καταπολεμηθεί η πορνεία ωστόσο μόνο το 22% υποστηρίζουν την επιβολή προστίμου.

- See more at: k-proothisi.blogspot.com