Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στο Πήλιο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στο Πήλιο από τις 3 έως τις 4 Νοεμβρίου 2013.
Κατά τη πρώτη ημέρα της εκδρομής, οι συμμετέχοντες  έφτασαν στο  Πήλιο με πρώτη
στάση τα Άνω Λεχώνια, επισκέφθηκαν τις Μηλιές ενώ το μεσημέρι γευμάτισαν στα Καλά Νερά, μια πανέμορφη παραλιακή περιοχή του Νομού Μαγνησίας. Η ημέρα έκλεισε με μουσική και άφθονο χορό σε ταβέρνα στα Χάνια ενώ η διανυκτέρευση έγινε στην παραδοσιακή Πορταριά και σε ξενοδοχείο με μοναδική θέα.
Την επόμενη ημέρα, οι συμμετέχοντες είχαν χρόνο για περίπατο στα πλακόστρωτα καλντερίμια γύρω από την κεντρική πλατεία με τα παραδοσιακά κτίσματα και την Παναγία Πορταριά και αργότερα επισκέφθηκαν τη μοναδική Μακρινίτσα με τα γραφικά δρομάκια και τα γραφικά αρχοντικά. Το μεσημέρι γευμάτισαν στην πόλη του Βόλου και στον ελεύθερο χρόνο που διέθεταν οι συνταξιούχοι έκαναν βόλτα στην παραλία, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό και την πανέμορφη θέα της περιοχής.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες αφού όλοι επέστρεψαν κατενθουσιασμένοι και γεμάτοι όμορφες εμπειρίες.