Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Απαγόρευσαν το επισκεπτήριο του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στον Γενικό Γραμματέα/ Το κλείσιμο της Αμυντικής βιομηχανίας συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Απαγόρευσαν το επισκεπτήριο του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στον Γενικό Γραμματέα
Σε μία ακόμη παράνομη μεθόδευση, σε μία ακόμη συνταγματική εκτροπή προχωρά η
κυβέρνηση Σαμαρά μέσω του υπουργού δικαιοσύνης και της διεύθυνσης των φυλακών Κορυδαλλού. Με γελοία προσχήματα και παρ' όλο που υπάρχει ειδική άδεια, απαγορεύουν στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο να δεχθεί επίσκεψη από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος. Επαναλαμβάνουμε πως το αρμόδιο υπουργείο είχε δώσει άδεια για μία και μόνο 20λεπτη επίσκεψη την εβδομάδα σε έναν και μόνο βουλευτή μας.

Ο τρόμος της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου είναι πρωτοφανής. Φοβούνται την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ακόμη και τώρα που βρίσκεται μέσα στις φυλακές. Το διεφθαρμένο μνημονιακό σύστημα, με αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, επισπεύδει το πολιτικό του τέλος και την απόλυτη καταδίκη του στη συνείδηση του ελληνικού λαού. 



Το κλείσιμο της Αμυντικής βιομηχανίας συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας

Η εκκαθάριση των Αμυντικών Βιομηχανιών που προσυπογράφουν οι ενδοτικοί Σαμαράς και Βενιζέλος τελέσθηκε σήμερα. Η Ελλάδα γίνεται έρμαιο των μιζαδόρων εμπόρων όπλων και των υποτακτικών τους πολιτικάντηδων, αφού δεν θα μπορεί να κατασκευάσει ούτε μια σφαίρα για να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία. Η απόφαση για τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας, αφού με αυτήν τίθεται σε μέγα κίνδυνο η αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου