Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΔΑΠ ΜΕΘΩΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΜΕΘΩΝΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11.30 π.μ.  εγκαινιάζουμε το Κέντρο
Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μεθώνης. Είναι μια νέα δομή η οποία εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του. Σκοπός του νέου ΚΔΑΠ είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης, για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας και εκτός σχολικού ωραρίου και η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων.
    Τα παιδιά απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές με δημιουργικές δραστηριότητες, ομαδικές και ατομικές δράσεις αλλά και εποικοδομητικές ασχολίες. ώστε να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους, να ψυχαγωγηθούν, να καλλιεργήσουν τις αισθητικές και καλλιτεχνικές τους δεξιότητες και να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής.

 Το ΚΔΑΠ Μεθώνης στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης, στο οποίο έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και βελτιώσεις των εγκαταστάσεων προκειμένου να δημιουργηθεί ένας φιλόξενος χώρος για τα παιδιά  αυτών των ηλικιών.