Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Νικολαΐδης: «Η νίκη του Αιγινιακού ήρθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε»

Ικανοποιημένος αλλά και συγκρατημένος εμφανίζεται ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, μετά το άκρως σημαντικό «διπλό» στη Κέρκυρα. Ο νεαρός κόουτς σχολίασε το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας aiginiakos.grκαι αναφέρθηκε
στους βαθμούς που έχει πάρει η ομάδα μέχρι τώρα, αλλά μίλησε και την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Για το χθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Σίγουρα γνωρίζαμε ότι η Κέρκυρα είχε την καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα στον Βόρειο όμιλο, αλλά είχα πει στους παίκτες μου πως αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, έπαιξε ρόλο το γεγονός πως η Κέρκυρα βρέθηκε σε μέτρια μέρα, εμείς ήμασταν πολύ καλοί κι έτσι ήρθε ακόμα πιο εύκολα η νίκη από ότι περιμέναμε, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αν ήμασταν τυχεροί στις δύο φάσεις των δοκαριών».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας τόνισε: «Θεωρώ πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς που έχουμε πάρει μέχρι τώρα, αλλά αν μη τι άλλο αυτό είναι που προσπαθούμε να διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο κι αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα με το χθεσινό».
Τέλος, για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είπε: «Ήδη από τα ξημερώματα της σημερινής ημέρας ζήτησα από τα παιδιά να αφήσουμε πίσω το ματς με την Κέρκυρα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα επικίνδυνη στα εκτός έδρας ματς. Βέβαια, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να δώσουμε συνέχεια στις νίκες».