Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μέτοχος του Αιγινιακού ο Δημήτρης Παπάζογλου

Μέτοχος του Αιγινιακού είναι από σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Δημήτριος Παπάζογλου. Συγκεκριμένα, ο κ.Παπάζογλου αγόρασε τις πρώτες είκοσι μετοχές της ομάδας που
πωλήθηκαν, μέσα σε πολύ κλίμα που έγινε σε συνάντηση με τους παράγοντες όλου του συλλόγου, ενώ παρέδωσε και τα χρήματα στον πρόεδρο της Π.Α.Ε., Γιώργο Καρανικόλα. Από τη κίνηση αυτοί οι άνθρωποι της ομάδας μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια από την πλευρά του φίλαθλου κόσμου του Αιγινίου.

 Σε δηλώσεις του στο aiginiakos.gr, ο πρόεδρος Γ.Καρανικόλας τόνισε: "Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια, αποδίδει σε βαθμό που μας ικανοποιεί όλους στον Αιγινιακό. Από εκεί και πέρα αισιοδοξούμε πως θα υπάρξει στήριξη στη διάθεση του μετοχικού κεφαλαίου από όλο τον κόσμο της βόρειας Πιερίας και καλούμε τους φιλάθλους μας αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο ματς με  τα Γιαννιτσά για το κύπελλο να δώσουν βροντερό παρόν. Από τη πλευρά μας, διαβεβαιώνουμε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες που έθεσε για φέτος".

http://aiginiakos.gr/